Ας υποθέσουμε ότι είστε αποκλεισμένοι από τα χιόνια και ότι δεν έχετε ρεύμα για τουλάχιστον μια ημέρα. Ας υποθέσουμε επίσης ότι βρίσκεστε στη μέση μιας πανδημίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε να βγείτε από το σπίτι σε καμία περίπτωση. Τώρα, ας προσγειωθούμε κι ας σκεφτούμε ότι αυτό δεν είναι υπόθεση, αλλά η πραγματικότητα 😂. Ο χιονιάς ονομάζεται «Μήδεια», η πανδημία «Κορωνοιός» και η απώλεια ρεύματος οφείλεται στην πτώση δέντρων από το βάρος του χιονιού. Και σε αυτήν την περίπτωση, όμως, υπάρχουν, ways to relax! Ακούστε, λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε:

Ways to relax while at home, with quarantine, snow and no electricity 😂!

1. Ανάψτε το τζάκι

Πέρα από το ότι το τζάκι με τη φωτιά θα σας χαλαρώσει, αποτελεί και πρακτική λύση για πολλούς λόγους. Αρχικά, σας ζεσταίνει. Δεύτερον, μπορείτε να ψήσετε κρέας και πατάτες! Παρεπιπτόντως, γίνονται πεντανόστιμα στο τζάκι!!

2. Ανάψτε κεριά

Η ατμόσφαιρα που κάνουν τα κεριά είναι καταπληκτική και κανένας δεν το αμφισβητεί. Όμως, αποτελεί και λύση φωτός, άρα έχει και πρακτική σημασία.

3. Παίξτε με το χιόνι

Βγείτε έξω με τα παιδιά σας ή με το amore και παίξτε με το χιόνι. Απολαύστε την ομορφιά αυτού του καιρικού φαινομένου. Φτιάξτε χιονάνθρωπο και εκμεταλλευτείτε την κατάσταση για να νιώσετε και πάλι παιδιά.

4. Διαβάστε ένα βιβλίο

Ο καλύτερος φίλος μας είναι το βιβλίο! Και είναι ο μόνος φίλος που μπορεί να μας κάνει παρέα ακόμα και σε τόσο αντίξοες συνθήκες. Χαθείτε στον κόσμο του και ξεχάστε κάθε τι που συμβαίνει τριγύρω σας.

5. Δείτε ταινίες ή ακούστε μουσική από το κινητό σας

Θα μου πείτε με τι ρεύμα; Το τρικ είναι να φορτίσετε το κινητό σας σε πηγές που έχουν ρεύμα, όπως το laptop 👩‍💻 σας ή το όχημα σας. Έτσι, θα μπορέσετε να απολαύσετε μουσική και ταινίες από το κινητό σας!

Visit: Coupons, Shop!Ways to relax while at home, with quarantine, snow and no electricity 😂!

Categories: Lifestyle

ceafcbafeea?s=&#;d=identicon&#;r=g

Savvina Zacharaki

Blogger: Hush-Hush is a fashion, beauty and lifestyle magazine with a mall and a shop. Follow to shop the looks, get styling tips and download the app. Join!