Today’s Neutrals

Today's Neutrals

Today's Neutrals

Μπορεί για κάποιους τα neutrals να θεωρούνται boring, αλλά αν τα συνδυάσουμε με το πιο girly χρώμα, το ροζ και ψηλοτάκουνες snakeskin μπότες, τότε αλλάζουν τα πράγματα. Όλα όσα χρειάζεστε είναι ένα καλό ολόμαλλο λευκό φόρεμα, ένα μπεζ καλό παλτό, sexy μπότες και ροζ λεπτομέρειες. Πλέον, βέβαια, το ροζ δεν είναι το μόνο χρώμα που ταιρίαζει με τα μπεζ σύνολα μας, αλλά σχεδόν όλα τα χρώματα, ακόμα και τα bold.

Today's Neutrals

Τα μακριά παλτό σε οποιόδηποτε χρώμα είναι must-have για την γκαρνταρόμπα μας και τα υποστηρίζουμε στο full. Φυσικά, το μπεζ χρώμα είναι από τα staples και ταιριάζει με τα πάντα! Όσο για τα κοσμήματα μόνο boring δεν μπορούμε να τα πουμε, καθώς οι τάσεις επιτάσσουν bold χρώματα, παιχνιδιαάρικα σχέδια και γενικά chunky και extravagant λογική. Φυσικά, από το προσκήνιο δεν μπορούν να λείπουν τα vintage κοσμήματα, όπως αυτά που θα δείτε εδώ. Αυτά, είναι κλασικά, διαχρονικά και ενισχύουν τη βιωσιμότητα.

Today's Neutrals

Όσο για το νέο μαύρο φόρεμα, αυτό είναι το λευκό. Εδώ θα δείτε ένα λευκό φόρεμα Stefanel, ολόμαλλο και midi. Θα δείτε επίσης, ένα μπεζ πανωφόρι Lardini και ένα ροζ κασκόλ Jaliero Santi. Η ζώνη είναι DKNY. Τα κοσμήματα είναι vintage και θα βρείτε αντίστοιχα και εξαιρετικής ποιότητας στο Shop μας. Η τσάντα μπορεί να είναι low-budget, αλλά είναι από το πολύ γνωστό fashion brand Aliexpress, όπου θα βρείτε τα πιο ντιζαινάτα κομμάτια στις πιο απίστευτες τιμές. Θα βρείτε αυτό και άλλα πολλά brands στην ενότητα Mall.

X
Skip to content