This little love of mine!

This little love of mine!

Όπως ήδη θα έχετε αντιληφθεί ο τίτλος αναφέρεται στην ταινία «Η ζωή κρύβει εκπλήξεις». Ήλιος, θάλασσα, εξωτικό νησί, φοίνικες είναι μερικά από αυτά που συνθέτουν το ειδυλλιακό τοπίο της ταινίας. Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για μια χαλαρή καλοκαιρινή νύχτα με Netflix (δείτε ακόμα μία ρομαντική ταινία: Bridget Jone’s Baby and the rest..). Κι αν ακόμα δεν έχετε πάει διακοπές, αφήστε την ταινία να σας παρασύρει στα μονοπάτια του έρωτα και του μαγικού και τροπικού αυτού νησιού!

This little love of mine!

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια ικανή, έξυπνη και εργασιομανή δικηγόρο, η οποία επιστρέφει στο νησί που μεγάλωσε. Ο λόγος που επιστρέφει είναι η υπόθεση που έχει παραλάβει από τον παππού του παιδικού της έρωτα. Πρέπει να τον πείσει να αναλάβει τα ηνία της γιγάντιας εταιρίας του παππού του. Αυτός είναι αντίθετα από αυτήν ένας χαλαρός περιπατητής της ζωής που δεν θέλει να πιέζεται με δουλειά. Απολαμβάνει το πανέμορφο νησί και δεν έχει πολλές σκοτούρες.

This little love of mine!

Οι δυο αντίθετοι χαρακτήρες συμφωνούν για κάθε δραστηριότητα που κάνουν μακριά από την εργασία, να διαβάζουν μια σελίδα του συμβολαίου. Έτσι, περνούν ώρες μαζί κάνοντας κατάδυση, ιππασία και ένα σωρό ακόμα ενδιαφέροντα. Καταφέρνουν μαζί να βρουν τη χρυσή τομή μεταξύ εργασίας και χόμπι, επενδύοντας τον ελεύθερο χρόνο τους ο ένας στο άλλον. Η κοπέλα έχει αφήσει τη σχέση της πίσω στην πόλη, καθώς και τη δουλειά της. Θα επιστρέψει άραγε εκεί ή το νησί και ο έρωτας θα της κλέψουν για παντα την καρδιά;;

X
Skip to content