The woman in the window 👩🏻 !

The woman in the window 👩🏻 !

Ψάχνετε για σασπένς, μυστήριο και μια ταινία που θα σας καθηλώσει μπροστά στην οθόνη;; Τη βρήκατε! «Η γυναίκα στο παράθυρο» είναι η ταινία που θα σας μιλάνε και δεν θα ακούτε από την προσήλωση σας σε αυτήν. Είναι μια ταινία του Netflix με το δυναμικό cast των Amy Adams, Gary Oldman και Anthony Mackie. Η ταινία βασίζεται σε μυθιστόρημα του A.J. Finn και σκηνοθετήθηκε από τον Joe Wright.

The woman in the window 👩🏻 !

Πρόκειται για μια αγοραφοβική γυναίκα, η οποία είναι αναγκασμένη να είναι κλεισμένη σε ένα τεράστιο σπίτι εξαιτίας της ασθένειας της. Οι μόνες της επισκέψεις είναι ο ψυχίατρος της και ο νοικάρης της που μένει ακριβώς από κάτω, στο υπόγειο του σπιτιού της. Μέχρι που δέχεται δυο αναπάντεχες επισκέψεις από τους γείτονες του απέναντι σπιτιού. Ένας έφηβος και μια γυναίκα την επισκέπτονται ανοίγοντας την καρδιά τους και αποκαλύπτοντας τα πιο ενδόμυχα μυστικά τους.

The woman in the window 👩🏻 !

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ή μήπως τα φαινόμενα απατούν; Ως συμβουλή του ψυχιάτρου της η ψυχολόγος Anna Fox, παρακολουθεί τον κόσμο από το παράθυρο του σπιτιού της. Το επαγγελματικό της δαιμόνιο την ωθεί να απαντήσει στα ερωτήματα ερευνώντας την υπόθεση και παρακολουθώντας το απέναντι σπίτι. Ένας φόνος γίνεται η αιτία για να κινητοποιήσει την αστυνομία να ψάξει και αυτή. Γίνεται όμως το αναμενόμενο; Ακολουθήστε το ένστικτο σας μέχρι το τέλος της ταινίας για να το ανακαλύψετε!

*Δείτε ακόμα μια ταινία μυστηρίου: Rebecca, the new Netflix movie you should watch!

X
Skip to content