The secrets of well being: A helpful book for your aspect of life!

The secrets of well-being

Γενικά

Ένα βιβλίο με αποτυπωμένη στις σελίδες του όλη τη φιλοσοφία για μια ζωή γεμάτη εσωτερικό πλούτο. Γεμάτη επιτυχία, ευτυχία, ζωντάνια και εσωτερική γαλήνη. Ο τίτλος του: "Ο Μοναχός Που Πούλησε Τη Ferrari Του". Δεν περίμενα ότι ανοίγοντας αυτό το βιβλίο θα έβρισκα ένα κομμάτι του pazzle για να ζήσει κανείς μία όμορφη ζωή! Αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτά που θεώρησα πιο σημαντικά και να τα εφαρμόσω και στη ζωή μου. Γιατί όχι κι εσείς στη δική σας.

Η ιστορία

Το μυθιστόρημα μιλά για έναν μεγαλο-δικηγόρο, τον Julian Mandle. Ο δικηγόρος αυτός κατέρρευσε στην αίθουσα του δικαστηρίου από έμφραγμα, κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Την ιστορία περιγράφει ο φίλος του, ο John, ο οποίος τον χάνει αμέσως μετά το έμφραγμα. Αυτό γιατί ο Julian αποφασίζει να τα αφήσει όλα πίσω του.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας επιστρέφει τελείως αναγεννημένος, εξωτερικά και εσωτερικά. Αυτό που τον μεταμόρφωσε ήταν η παραμονή του στη Σιβάνα και η συναναστροφή του με τους σοφούς της. Οι σοφοί τον μυούν στις αρχές της διδασκαλίας τους. Το μόνο που του ζητούν είναι να μεταβιβάσει όσα έμαθε στον δυτικό κόσμο.

Η πρώτη εντύπωση για τους σοφούς ήταν θαυμασμού, καθώς ο Julian αισθάνθηκε για τους σοφούς ακριβώς όπως ο John για τον Julian όταν τον ξαναείδε μετά από τόσο καιρό. Στην πορεία, όσα κέρδισε από την μαθητεία του τον οδήγησαν στην συνειδητοποίηση πως, για να ζήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι, πρέπει να μεριμνάς για το πνεύμα, το μυαλό και την ψυχή σου ανελλιπώς. Ο σοφός, που του δίδαξε τα περισσότερα, ο γιόγκι Rahman, μέσω μιας παραβολής του μίλησε για τα πιο καίρια σημεία της φιλοσοφίας των γιόγκι. Αυτά είναι:

The secrets of well-being

Γίνε κυρίαρχος του νου σου...

Καλλιεργώντας τον κι αυτός θα δώσει καρπούς πέρα από κάθε προσδοκία σου. Η ποιότητα των σκέψεών σου καθορίζει την ποιότητα της ζωής σου. Δες τις αντιξοότητες σαν ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και πνευματική εξέλιξη. Αυτά θα τα πετύχεις με τρεις τρόπους.

Οι τρόποι

 1. Mε απόλυτη συγκέντρωση σε ότι κάνουμε, ακόμα κι αν απλώς κοιτάμε ένα τριαντάφυλλο, καθώς δεν πρέπει ποτέ να αποσπάται η προσοχή μας από οποιαδήποτε δραστηριότητά μας.
 2. Tην πρώτη ανεπιθύμητη σκέψη που μας απασχολεί θα την αντικαθιστούμε αμέσως με μια θετική.
 3. Mε οραματισμό, ο οποίος έχει εφαρμογή σε πάρα πολλές καταστάσεις. Το μυστικό της ευτυχίας είναι να βρεις αυτό που αγαπάς να κάνεις και να συγκεντρώνεις όλη σου την ενέργεια σε αυτό. Έτσι, όλες σου οι επιθυμίες θα εκπληρώνονται άνετα και αβίαστα ενώ θα αποκτήσεις μια ζωή με αφθονία.

The secrets of well-being-Ακολούθησε το σκοπό της ζωής σου...

Ζώντας μια ζωή με σκοπό. Αυτό θα σου φέρει μια πληρότητα σταθερή στο χρόνο. Θέσε ξεκάθαρους προσωπικούς, επαγγελματικούς και πνευματικούς στόχους, και μετά βρες την τόλμη για να τους πραγματοποιήσεις. Πώς? Πρώτον, με τη δύναμη του να διερευνάς και να γνωρίζεις τον εαυτό σου και δεύτερον, με 5 απλά βήματα. Αυτά είναι:

Τα βήματα

1) Να έχεις όραμα για την έκβαση που επιθυμείς.

2) Να δημιουργείς θετική πίεση στον εαυτό σου ώστε να είσαι σε εγρήγορση.

3) Να θέτεις χρονοδιάγραμμα για κάθε στόχο σου.

4) Να γράφεις τους στόχους σου σε ημερολόγιο.

5) Για να κάνεις συνήθεια οποιαδήποτε νέα πρακτική, να την ασκείς σταθερά για 21 μέρες συνεχόμενα.

Moto

Σε αυτήν την προσπάθεια, να μην ξεχνάς να ζεις με ενθουσιασμό και να βλέπεις την ομορφιά σε όλα τα έμβια όντα. Ταυτόχρονα, πρέπει να θυμάσαι να ζεις το σήμερα, εστιάζοντας στον σκοπό σου και άσε το σύμπαν να φροντίσει για τα υπόλοιπα.

The secrets of well-being

Να κάνεις πράξη τη φιλοσοφία του Καϊζέν...

Με το να είσαι κυρίαρχος του εαυτού σου. Για να πετύχεις στον εξωτερικό κόσμο, πρέπει πρώτα να πετύχεις στον εσωτερικό. Η φώτιση έρχεται ύστερα από την επίμονη και συστηματική καλλιέργεια νου, σώματος και πνεύματος. Αυτό θα το πετύχεις κάνοντας τα πράγματα που φοβάσαι και με τους δέκα κανόνες για μια ζωή που ακτινοβολεί ενέργεια. Αυτοί είναι:

Οι κανόνες

 1. Μοναξιάς: Κάθε μέρα μα αφιερώνεις συγκεκριμένο χρόνο μέσα στην ημέρα για την απομόνωσή σου και την εξερεύνηση του εαυτού σου.
 2. Σώματος: Κάθε μέρα να αφιερώνεις χρόνο στη φροντίδα του σώματος με τη βοήθεια της άθλησης.
 3. Ζωντανής Τροφής: Να κάνεις όσο μπορείς μία χορτοφαγική διατροφή.
 4. Αστείρευτης Γνώσης: Να αφήσεις τη ζωή και τα σωστά βιβλία να σε διδάξουν.
 5. Στοχασμού: Να διαθέτεις τον απαραίτητο χρόνο για να γνωρίζεις τον εαυτό σου.

Συνέχεια κανόνων..

 1. Πρωινού Ξυπνήματος: Καλό είναι να ξυπνάς στις 5:30 το πρωί και να ξεκινάς τη μέρα σου καλά, ενώ καλύτερα 6 ώρες καλού ύπνου, παρά πολλές ώρες ανήσυχου ύπνου.
 2. Μουσικής: Να ακούς μουσική.
 3. Δύναμης Λέξεων: Να κάνεις καθημερινά έναν συγκεκριμένο εσωτερικό μονόλογο ανάλογα με το σε τι θέλεις να ωθήσεις τον εαυτό σου.
 4. Σφυρηλάτησης Ισχυρού Χαρακτήρα: Οι αρετές που πρέπει να σφυρηλατείς καθημερινά είναι η επιμέλεια, η συμπόνια, η ταπεινότητα, η υπομονή, η τιμιότητα και το θάρρος.
 5. Απλότητας: Εστίασε αποκλειστικά στις προτεραιότητές σου και στις δραστηριότητες που έχουν πραγματικά νόημα. Το Σύμπαν ευνοεί τους γενναίους!

The secrets of well-being

Ζήσε με πειθαρχία...

Η οποία χτίζεται με συνεχείς πράξεις θάρρους. Όσο περισσότερο θρέφεις την αυτοπειθαρχία, τόσο αυτή μεστώνει. Η δύναμη της θέλησης είναι η ουσιαστική αρχή μιας ενεργοποιημένης ζωής. Οι τρόποι για να γίνει αυτό είναι ο δημιουργικός οραματισμός, ο εσωτερικός μονόλογος: "Είμαι πολύ περισσότερα από αυτό που φαίνεται πως είμαι, όλη η ισχύς και η δύναμη του κόσμου βρίσκεται μέσα μου." και να κάνεις την άσκηση του να μένεις σιωπηλός για μία ολόκληρη μέρα έτσι ώστε να ενισχύεις τη βούληση σου. Συνέχισε να πολεμάς τις πιο αδύναμες σκέψεις σου και αυτές θα φύγουν!

The secrets of well-being-Σεβάσου το χρόνο σου...

Γιατί είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που δεν επιστρέφει πίσω, εστιάζοντας στις προτεραιότητές σου και απλοποιώντας τη ζωή σου. Αυτό θα το καταφέρεις με τρεις τεχνικές: 1) Κανόνας 20: Μόνο το 20% των δραστηριοτήτων σου είναι σημαντικές, γι'αυτό και πρέπει να εστιάσεις σε αυτές. 2) Να λες ΟΧΙ σε όσα και όσους σου τρώνε άσκοπα το χρόνο σου. 3) Να ζεις την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία σου. Αυτοί που χρησιμοποιούν σοφά το χρόνο τους, ανταμείβονται με ζωές πλούσιες, δημιουργικές και με ικανοποίηση!

The secrets of well-being-Υπηρέτησε ανιδιοτελώς τους άλλους...

Για να εξυψώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Ζήσε για να προσφέρεις, καθώς έτσι εξυψώνεις και τη δική σου ζωή! Οι τεχνικές είναι τρεις: 1) Κάνε καθημερινές πράξεις καλοσύνης. 2) Δώσε σε όσους έχουν ανάγκη. 3) Καλλιέργησε πιο ουσιαστικές σχέσεις με τους άλλους. Αυτός είναι ο υψηλότερος σκοπός της ζωής σου!

The secrets of well-being

Αγκάλιασε το παρόν...

Και γεύσου τα δώρα του. Μη θυσιάζεις ποτέ την ευτυχία στο όνομα της επιτυχίας. Ζήσε τα παιδικά χρόνια των παιδιών σου. Μάθε να είσαι ευγνώμων. Πραγματοποίησε το πεπρωμένο σου. Όλοι βρισκόμαστε εδώ για κάποιον ξεχωριστό λόγο. Πάψε να είσαι δεσμώτης του παρελθόντος και γίνε αρχιτέκτονας του μέλλοντός σου! Και γεύσου τα δώρα του. Μη θυσιάζεις ποτέ την ευτυχία στο όνομα της επιτυχίας. Ζήσε τα παιδικά χρόνια των παιδιών σου. Μάθε να είσαι ευγνώμων. Πραγματοποίησε το πεπρωμένο σου. Όλοι βρισκόμαστε εδώ για κάποιον ξεχωριστό λόγο. Πάψε να είσαι δεσμώτης του παρελθόντος και γίνε αρχιτέκτονας του μέλλοντός σου!

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο για το βιβλίο: here

*Visit: Coupons, Shop!

X
Skip to content