The new preppy style!

The new preppy style!

Ας ξεκινήσουμε με δεδομένο ότι το new preppy style εμπεριέχει απαραίτητα το κολεγικό bomber jacket 🧥. Εκτός από τάση, το συγκεκριμένο πανωφόρι αποτελεί ιδανική επιλογή για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις. Μεταμορφώνει κάθε σύνολο μας στο πιο cool 😎 outfit. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, μπορεί να ταιριάξει με τα πάντα, ακόμα και με φούστες. Αποτελεί must-have κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και έχει τη δίκη του ιστορία, γι’αυτό και δεν φεύγει από τη μόδα ποτέ. Εδώ θα δείτε ένα bomber jacket 🧥 με πράσινους χαρακτήρες Shein (Coupons).

The new preppy style!

Συνδυάζεται άψογα με δερμάτινο παντελόνι. Εννοείται ότι μπορείτε να το συνδυάσετε με φούστες και φορέματα, με denim, αλλά και με δερμάτινα. Εδώ θα το δείτε με ένα μισό παντελόνι δερματίνη μπροστά και μισό υφασμάτινο πίσω από το brand Stefanel. Ένα απλό top 🔝 από πάνω είναι η ιδανική λύση, καθώς το bomber jacket 🧥 κλέβει τις εντυπώσεις. Εδώ επιλέχθηκε λευκό top Zara, για να κάνει contrast με το έντονο μαύρο του bomber.

The new preppy style!

Μπορείτε να το ταιριάξετε με sneakers 👟, με loafers 👞 αλλά και με platform boots 🥾, όπως εδώ. Οι συγκεκριμένες είναι Nak και μπορούμε να πούμε ότι τις έχουμε δείξει στο Hush-Hush πριν γίνουν μόδα από τον οίκο Versace. Αυτό αποδεικνύει και ποσό καλά ενημερωμένο είναι το συγκεκριμένο brand. Είναι sky-high και προσδίδουν extra ύψος στη σιλουέτα σας. Η τσάντα Chanel και τα γυαλιά ηλίου Luzianna (Coupons), ολοκληρώνουν απόλυτα το σύνολο, καθώς είναι κλασικά κομμάτια που ταιριάζουν με τα πάντα.

X
Skip to content