Θυμάμαι ακόμα την εποχή που κρατούσαμε το jean μας σε κάθε μας κίνηση για να μη φανεί το εσώρουχο. Τότε ήταν της μόδας τα χαμηλοκάβαλα jeans. Τι ωραία που τη μόδα διαδέχονται τα παντελόνια που πάνε όσο πιο ψηλά μπορούν! Αυτά που τονίζουν την μέση μας και κάνουν την σιλουέτα μας να φαίνεται σαν κλεψύδρα! Έτσι, ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο. Είναι τάση, είναι κομψά αλλά και άνετα!

Τα ψηλοκάβαλα jeans φορέθηκαν πολύ τις δεκαετίες '50 έως και '90. Μιλώντας για εκείνα τα χρόνια, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την εμφάνιση της Merilyn Monroe στην ταινία "The Misfits" του '60 με ψηλοκάβαλο jean και ζώνη. Μέχρι το '70 τα ψηλοκάβαλα παντελόνια είχαν γίνει πλέον ανάρπαστα για γυναίκες αλλά και άντρες, η λεγόμενη γενιά Χ. Ενώ και τη δεκαετία του '80 εξακολουθούν να βασιλεύουν, καθώς με την καμπάνια του brand Guess όλοι ήθελαν από ένα ψηλοκάβαλο jean. Το 2010 επανέρχονται στη μόδα από celebrities όπως η Lady Gaga, η Rihanna, η Kim Kardashian και η Selena Gomez.

Έχουν φορεθεί πολύ με T-shirts, αλλά μπορούν να φορεθούν με κάθε είδος top από crop μέχρι πουκαμισάκι από μέσα από το παντελόνι ή δεμένο κόμπο στο ύψος των πλευρών, όπως βλέπετε στις photo. Όσες θέλετε μπορείτε να διπλώσετε μερικές φορές το κάτω μέρος του παντελονιού, έτσι ώστε να γίνει capry.

*Shop the look: here

Κατηγορίες: Fashion

Savvina Zacharaki

Blogger: Hush-Hush is a fashion, beauty and lifestyle magazine with a mall and a shop. Follow to shop the looks, get styling tips and download the app. Join!

Μετάβαση στο περιεχόμενο