The after COVID PJ look!

The after Covid PJ look!

Ποιος θα μας έλεγε ότι το pj look 👀 στην after COVID εποχή θα γινόταν big hit? Και όταν μιλάμε για PJs, μην φανταστείτε τις βαμβακερές πιτζάμες που έχετε για cocooning στο σπίτι. Το νέο PJ look 👀 μας θέλει glamorous και λαμπερές. Επομένως, κάθε άλλο παρά σε πιτζάμες παραπέμπουν τα νέα σύνολα, που είναι εμπνευσμένα από εκεί. Άλλα floral, άλλα με ρίγες κι άλλα μονόχρωμα όπως αυτό που θα δείτε εδώ, πάντως όλα δείχνουν πολυτελή.

The after COVID PJ look!

Για να τα απογειώσετε, επιλέξτε να φορέσετε ψηλά πέδιλα και κοσμήματα. Συγκεκριμένα, εδώ θα δείτε ένα γυναικείο κοστούμι Shein(Coupons) που φέρνει σε πιτζάμα σε μπλε χρώμα. Αυτό που το κάνει να δείχνει τόσο luxe, είναι μια χρυσίζουσα απόχρωση που έχει στο σατέν ύφασμα του. Το συνδυάσαμε με χρυσό top από μέσα και χρυσά πέδιλα, για να το μετατρέψουμε από PJ σε all day look 👀. Άλλωστε, η μετά COVID εποχή, μας θέλει χαρούμενες και έτοιμες για party 🎊!

The after COVID PJ look!

Η τσάντα, τα γυαλιά ηλίου και το ρολόι επιλέχθηκαν στο ουδέτερο μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες. Το φίνο κόσμημα με το ματάκι και τις πολύχρωμες λαμπερές πέτρες είναι από το brand Vorillo (Coupons). Όλο το σύνολο είναι τόσο άνετο σαν να είστε πραγματικά με τις πιτζάμες σας. Ταυτόχρονα, είναι εξαιρετικά κομψό και φέρνει σε κοστούμι, που μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί στην πόλη μέχρι το βράδυ στο ποτό σας.

X
Skip to content