Sweet Brown Chocolate 🍫😋!

Sweet Brown Chocolate 🍫😋!

Ανάμεσα στα 🆘 της φετινής χρονιάς είναι ακόμα τα knit 🧶 Co-ords με έναν από τους πρωταγωνιστές αυτό που θα δείτε εδώ σαν σχέδιο και σαν χρώμα. Το βασικό τους στοιχείο που τα ξεχωρίζει από μια απλή φόρμα λόγω της άνεσης είναι ότι δείχνουν πιο luxe. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για την περίοδο που διανύουμε. Εδώ θα δείτε ένα σετ σε σοκολά χρώμα με έξω τους ώμους και το στομάχι μαζί με την μίντι πλεκτή φούστα του.

Sweet Brown Chocolate 🍫😋!

Ο καλύτερος συνδυασμός του σετ αυτού είναι με ankle boots 🥾. Εμείς βρήκαμε το πλέον κλασικό και σέξυ μποτάκι από το brand Arte Piedi. Είναι croco🐊 και στο χρώμα τις καραμέλας γι’αυτό και το OOTD είναι σαν γλυκό. Όσο για τα κοσμήματα που παραπέμπουν σε ημιπολύτιμες πέτρες έχουν χρώμα ροζ και φούξια. Ενώ το κόσμημα στη μέση καλύπτει επιδέξια την κοιλιά.

Sweet Brown Chocolate 🍫😋!

Οι oversized bags 💼 κάνουν come back και μάλιστα σε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Πάρτε παράδειγμα από το δημοφιλές σχέδιο στις φωτογραφίες. Χωρούν τα πάντα, μέχρι και το laptop 💻 σας και είναι extra stylish! Όσο για το παλτό με τη γούνινη ετόλ φορέστε το για να μάχεστε απέναντι στο κρύο και την ίδια στιγμή να μοιάζετε με celebrity! Εννοείται, ότι εμείς ψωνίσαμε το outfit από τα brands στη σελίδα Coupons! Εσείς τι θα κάνετε; Σας προτείνουμε να τα επιλέξετε κι εσείς και να ξεναγηθείτε έπειτα και στο Shop 🏬 μας.

X
Skip to content