Summer! To be continued..

Summer! To be continued..

Έχω αναφερθεί σε παλαιότερο post στο ολόσωμο μαγιό και στην θέση που κατέχει από το 1900. Επειδή πολλοί από εμάς βρίσκονται ακόμα στα ελληνικά νησιά ή σκοπεύουν να τα επισκεφτούν για mini vacation μέσα στο Σεπτέμβριο, δε θα μπορούσα να μην προτείνω μερικά ολόσωμα μαγιό ακόμα, και γυαλιά ηλίου. Ούτως ή άλλως, οι επιλογές που έχετε είναι τόσες πολλές αλλά και καλές, μια και γι’αυτο έχουν φροντίσει τα brands που θα δείτε στη συνέχεια:

Summer! To be continued..

1. Ένας ώμος

Το brand Acusling ανάμεσα στα κολάν, lingerie και ρούχα που έχει, έχει και απίστευτα μαγιό. Συγκεκριμένα, ο ένας ώμος στα μαγιό είναι ένα πολύ sexy και απρόβλεπτο στοιχείο. Ταυτόχρονα, το μαύρο με μερικές μπεζ διαφάνειες μαγιό δείχνει πιο classy, ενώ είναι και διαχρονικό. Μπορείτε να το βρείτε στο site του brand https://acusling.com/ και με το κουπόνι Ambass10 ✨να έχετε 10% 💖 έκπτωση σε κάθε αγορά.

2. Εναλλακτικό πουά με sexy cuts

Αν είστε λάτρης του πουά, θα θέλετε να το αποκτήσετε σε πολλές εκδοχές. Μια από αυτές είναι αντί για κύκλους, το μαγιό σας να έχει καρδούλες 💓. Ένα λευκό με μαύρες καρδούλες είναι ένα από τα βασικά χρώματα σε μαγιό που μπορείτε να έχετε στη γκαρνταρόμπα σας. Θα το βρείτε στο brand Sandflair με επίσημο website https://sandflair.com/. Αυτό και άλλα πολλά!

3. Neon (φλούο) με sexy cuts

Αν δεν τολμήσετε το χρώμα στα μαγιό, τότε πού θα το τολμήσετε; Τα φλούο ή αλλιώς neon χρώματα με ρίζες στα 80’s επιστρέφουν πολύ δυναμικά όχι μόνο για καλοκαίρι, αλλά και για χειμώνα για τις πιο τολμηρές. Το brand Orasin, παρόλα αυτά, είναι ένα κανονικό κατάστημα με ρούχα και μπορείτε να κάνετε άπειρες επιλογές στο website https://orasin.shop/. Χρησιμοποιείστε το κουπόνι Hush-Hush ✨ και θα έχετε 30% 💖 έκπτωση σε κάθε σας αγορά!

4. Must have τα γυαλιά ηλίου

Το βίντεο τα λέει όλα..

Αποκτήστε τα κι εσείς στο site http://greekglasses.refr.cc/savvinaz και με το κουπόνι ZAHA40 ✨ θα έχετε 40% 💖 έκπτωση σε όλες σας τις αγορές.

X
Skip to content