Make a Spa 🧖🏻‍♀️ at home!

Make a Spa 🧖🏻‍♀️ at home!

Πως θα καταφέρετε να κάνετε spa 🧖🏻‍♀️ στο σπίτι; Ποια προϊόντα θα χρειαστείτε; Γιατί να το κάνετε; Αρχικά, για να κάνετε spa 🧖🏻‍♀️ θα χρειαστείτε μια μπανιέρα που θα την έχετε γεμίσει με ζεστό νερό και σαπούνι. Επιπλέον, ένα αρωματικό κερί για να σας φτιάξει την ατμόσφαιρα θα είναι ότι πρέπει. Και για το spa 🧖🏻‍♀️ αλλά και για το Christmas 🎄 mood 😍! Τέλος, το body scrub σας είναι must για να πετύχετε μια επιδερμίδα μεταξένια και μυρωδάτη. Το spa 🧖🏻‍♀️ είναι ευεργετικό τόσο για την υγεία του σώματος και της επιδερμίδας σας όσο και για την ψυχολογία σας. Προτείνονται:

Make a Spa 🧖🏻‍♀️ at home!

1. French Girl 👧 Jasmin Sea 🌊 Polish

Είναι ένα προϊόν που με έχει μαγέψει από τη στιγμή που το άνοιξα, το μύρισα, είδα το χρώμα του, αλλά και μετά, αφού είδα το αποτέλεσμα που έχει στην επιδερμίδα μου. Είναι ένα προϊόν για την ενυδάτωση του σώματος που συντίθεται από άλατα του Ατλαντικού ωκεανού, που χαλαρώνουν, βοηθούν στην αποβολή του stress και καθαρίζουν την επιδερμίδα, φυτικά-αιθέρια έλαια (Carbeuva, Clementine, Ylang Ylang) και θρεπτικά συστατικά (Shea, mango 🥭 & cocoa butter 🧈). Χρησιμοποιείται κανονικά όπως ένα body scrub και κάνει απολέπιση, αποτοξίνωση και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Έχει μυρωδιά γιασεμί και αναδύονται εκπληκτικά και ευεργετικά αρώματα από αυτό.

Make a Spa 🧖🏻‍♀️ at home!

2. Byredo & IKEA candle 🕯

Η μυρωδιά του τριαντάφυλλου και του σμέουρου στο χώρο θα κάνουν το spa 🧖🏻‍♀️ σας να θέλετε να κρατήσει αιώνια. Επιπλέον, η συσκευασία για το κεράκι είναι τόσο προσεγμένη που θα το στολίσετε όπου θέλετε και όποτε θέλετε μέσα στο σπίτι. Αφήστε, που αν εξαντληθεί το κερί, θα θέλετε να την κρατήσετε για άλλη χρήση!

X
Skip to content