Estimated reading time: 3 minutes

Introduction

Είστε έτοιμοι να ροκάρετε την πιο hot τάση στα μαλλιά της σεζόν; Το side-bob είναι μια ευέλικτη και κομψή εμφάνιση που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση, από κομψό και επίσημο έως casual και διασκεδαστικό. Μάθετε πώς να δημιουργείτε λαμπερές εμφανίσεις με αυτόν τον οδηγό για το styling στα κουρέματα με κουρέματα!

How to Nail Perfectly Styled Side Bob Hair Looks

Time needed: 10 minutes.

How to Nail Perfectly Styled Side Bob Hair Looks

 1. Choose Your Version: Long or Short.

  Το side-bob look μπορεί να είναι κοντό, μακρύ ή ενδιάμεσα, δίνοντάς σας μια σειρά από επιλογές στυλ. Αν θέλετε μια πιο κλασική εμφάνιση με διαχρονική γοητεία, επιλέξτε μια πιο μακριά εκδοχή του πλαϊνού μπομπ που εξακολουθεί να σας επιτρέπει να τραβάτε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά ή κότσο, αν θέλετε. Αν θέλετε να κάνετε πιο έντονη δήλωση, επιλέξτε μια εξαιρετικά σύντομη ερμηνεία της τάσης. Αυτό το στυλ φαίνεται καλύτερα σε άτομα με μικρά πρόσωπα και μεγάλο μέτωπο, καθώς τονίζει τα χαρακτηριστικά.

 2. Preparing Hair – Shampoo and Condition.

  Πριν φορμάρετε τα μαλλιά σας, είναι σημαντικό να προετοιμάσετε σωστά τα μαλλιά. Ξεκινήστε με το πλύσιμο και την περιποίηση με προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το μήκος και την υφή του bob σας. Εάν έχετε βαριά και πυκνά μαλλιά, χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν όγκου για να αυξήσετε το όγκο και μαλακτικό για να τα διατηρήσετε απαλά και εύχρηστα. Για πιο λεπτούς τύπους μαλλιών, ένα απαλυντικό σαμπουάν και μαλακτικό μπορούν να βοηθήσουν να αναδείξουν τη φυσική τους λάμψη.

 3. Section the Hair for Styling and Drying

  Για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε ένα τέλειο φούσκωμα, ξεκινήστε χωρίζοντας τα μαλλιά. Αυτό μπορεί να γίνει με κλιπ ή ελαστικές ταινίες και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πιο ομοιόμορφο χώρισμα. Αφού χωρίσετε τα μαλλιά σε τέσσερα τμήματα, βουρτσίστε κάθε τμήμα με μια βούρτσα κουπιών πριν αρχίσετε να στεγνώνετε με πιστολάκι. Με κάθε τμήμα μαλλιών, χρησιμοποιήστε ένα ακροφύσιο συμπυκνωτή για να κατευθύνετε τη θερμότητα και να ανυψώσετε την περιοχή της ρίζας ενώ στεγνώνετε.

 4. Add Heat-Protection Product

  Αφού ολοκληρώσετε το στέγνωμα των μαλλιών για να γίνουν λεία, χρησιμοποιήστε ένα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα, όπως ένα θερμικό σπρέι ή κρέμα για προστασία από τη ζημιά από τη θερμότητα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος εργαλείων styling.

 5. Finish with Hairspray to Make it Last All Day

  Μόλις ολοκληρωθεί το στυλ του side-bob, χρησιμοποιήστε λακ για να προσθέσετε περισσότερο όγκο και κράτημα. Φροντίστε να το ψεκάζετε ομοιόμορφα σε όλο το στυλ για καλύτερα αποτελέσματα. Αφήστε το σπρέι μαλλιών να στεγνώσει τελείως πριν περάσουν ελαφρά τα δάχτυλά σας μέσα από αυτό για ένα ελαφρώς πιο απαλό φινίρισμα. Με αυτήν τη μέθοδο, το side-bob look σας θα πρέπει να παραμένει στη θέση του όλη μέρα, ανεξάρτητα από τις δραστηριότητες που κάνετε ή πόσο φυσάει.

@sabizaha

How to Nail Perfectly Styled Side Bob Hair Looks 🎀 Learn more from link in bio! #sidebob #hairbob #howtobeauty

♬ Sunshine – WIRA

Conclusion

Kοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall (e.g. Klaiyi Hair) μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά, μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια. Θυμηθείτε να γίνετε συνδρομητής στη σελίδα Stylist, για να μαθαίνετε ακόμα περισσότερα νέα του Hush-Hush!

Other Suggested Posts

Categories: Beauty

dacbffbffdaddcdf?s=&#;d=identicon&#;r=g

Savvina Zacharaki

Blogger: Hush-Hush is a fashion, beauty and lifestyle magazine with a mall and a shop. Follow to shop the looks, get styling tips and download the app. Join!