Τελευταία ενημέρωση 18 Δεκεμβρίου 2020

Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας. Ελπίζουμε να είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας. Ωστόσο, εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να μας την επιστρέψετε για πλήρη επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή. Ανατρέξτε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών μας.

Επιστροφές

Όλες οι επιστροφές πρέπει να έχουν ταχυδρομική σφραγίδα εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Όλα τα επιστρεφόμενα αντικείμενα πρέπει να είναι σε νέα και αχρησιμοποίητη κατάσταση, με όλες τις αρχικές ετικέτες και ετικέτες επισυναπτόμενες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Διαδικασία επιστροφών

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, τοποθετήστε το προϊόν με ασφάλεια στην αρχική του συσκευασία και στείλτε μας email στο savvinazacharaki@hushhushsz.com για να σας ενημερώσουμε για τη διεύθυνση που θα το στείλετε.

Επιστροφές χρημάτων

Αφού λάβουμε την επιστροφή σας και ελέγξουμε την κατάσταση του αντικειμένου σας, θα επεξεργαστούμε την επιστροφή σας. Παρακαλούμε, αφήστε τουλάχιστον 7 ημέρες από την παραλαβή του αντικειμένου σας για την επεξεργασία της επιστροφής σας. Εάν λάβατε επιστροφή χρημάτων για ένα αντικείμενο με έξοδα αποστολής ή άλλη χρέωση που μείωσε το τελικό ποσό που λάβατε στον λογαριασμό σας. Αυτές οι χρεώσεις δεν χρεώνονται από την Hush-Hush, οπότε δυστυχώς δεν μπορούμε να τις επιστρέψουμε.

Εξαιρέσεις

Για ελαττωματικά ή κατεστραμμένα προϊόντα, επικοινωνήστε μαζί μας στον παρακάτω αριθμό εξυπηρέτησης πελατών για να κανονίσουμε επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή.

Ερωτήσεις

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική επιστροφών μας, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: savvinazacharaki@hushhushsz.com

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την Shipping Policy μας.

X
Skip to content