Rest Care for your eyes!

Rest Care for your eyes!

Ένας τρόπος να ξεκουράσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, που προέρχονται από τη φυσική μελανίνη που εκκρίνεται στη συγκεκριμένη περιοχή πιο έντονα και την κόπωση, είναι να εκμεταλλευτείτε την καραντίνα.. Και να τα ξεκουράσετε με πολύ ύπνο και να κάνετε και το κάτι παραπάνω. Αυτό το κάτι είναι μια εντατική περιποίηση πρωί και βράδυ με την κρέμα ματιών της Avene. Αυτή ενδείκνυται για την ευαίσθητη κουρασμένη περιοχή γύρω από τα μάτια ή την έλλειψη ενυδάτωσης.

Rest Care for your eyes!

Η φροντίδα αυτή συνδυάζει ένα εκχύλισμα κόκκινων φρούτων μαζί την αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε. Έχει θειική δεξτράνη με αποσυμφορητική δράση και ιαματικό νερό της Avene με καταπραϋντικές και απαλυντικές ιδιότητες. Με τη βοήθεια της κρέμας, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες μειώνονται και οι γραμμές αφυδάτωσης δείχνουν πιο λείες. Είναι υπό-αλλεργική και χρησιμοποιώντας την εδώ και μερικές μέρες στο δικό μου δέρμα την προτείνω ανεπιφύλακτα καθώς είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και ειδική για το ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα μου.

*See also: The best skincare routine for sensitive skins!, Skincare Products: Sensitive Area Care Products!, Cleansing Wipes: 🧻 🧼 The easiest way to clean your makeup 💄 after an exhausting day!, Contouring: Create the perfect 👌 base for every makeup 💄 look 👀!!

X
Skip to content