Rainy days-Ideal outfit!

Rainy days-Ideal outfit!

Τις βροχερές ημέρες τις έχουμε ταυτίσει με το trench coat 🧥 και το rain 🌧 coat 🧥. Μια καμπαρντίνα σε μπεζ χρώμα είναι άκρως απαραίτητη. Φυσικά, αν έχετε και στα υπόλοιπα neutrals χρώματα, δηλαδή λευκό, μαύρο και χακί είναι extra bonus για εσάς. Παρόλα αυτά, τα πιο μοδάτα κομμάτια που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο φέτος είναι το navy blue raincoat και η puff sleeved καμπαρντίνα. Εδώ θα δείτε το πρώτο, το οποίο επιλέξαμε με μεγάλη χαρά, αφού είναι ένα από τα πιο όμορφα και εύκολα χρώματα που υπάρχουν. Ανήκει στο brand Shein.

Rainy days-Ideal outfit!

Επειδή ο καιρός είναι βροχερός, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να είμαστε στιλάτες. Ταυτόχρονα, μπορούμε να είμαστε ιδανικά ντυμένες για τη βροχή. Πώς; Ένα ζευγάρι γαλότσες ή combat boots 🥾 ή sneakers 👟 είναι τέλεια για αυτές τις ημέρες. Εδώ θα δείτε combat boots 🥾 Avernux. Ένα skinny μαύρο παντελόνι (εδώ Zara) ταιριάζει με τα μποτάκια σας, αλλά και με ένα ιδιαίτερο top 🔝και crop cardigan. Το top 🔝 είναι Comptoir des Cottoniers και το Cardigan είναι Anis Collection από το Colori. Ουσιαστικά πετυχαίνετε ένα απλό layering, ιδανικό για τις μέρες με βροχές. Η τσάντα είναι Chanel.

Rainy days-Ideal outfit!

Όπως βλέπετε, όλα τα ρούχα και τα χρώματα έχουν θέση στη ντουλάπα μας και πάνω μας αυτήν την περίοδο. Αρκεί να βρίσκουμε τους κατάλληλους συνδυσμούς για να τα ταιριάξουμε μεταξύ τους και με τον καιρό. Θα βρείτε ότι μα ότι χρειάζεστε για να πετύχετε αντίστοιχα σύνολα στη σελίδα Coupons του Hush-Hush και φυσικά και στο Shop μας!

X
Skip to content