Θέλετε καφέ με κήπο σε ένα πολύ όμορφο μέρος στη Νέα Ερυθραία;; Πείτε πως το βρήκατε! Το καφέ με το όνομα του τίτλου είναι ένα από τα πιο περιποιημένα μέρη στην περιοχή. Βρίσκεται πίσω από τα μαγαζιά στον κεντρικό δρόμο της Νέας Ερυθραίας και ακριβώς μπροστά από τα υπόλοιπα μπαρ και εστιατόρια.

Έχουν υπέροχο καφε που σερβίρουν με μπισκοτάκι και μπορείτε να καθήσετε έξω. Εκεί θα απολαύσετε τις ηλιόλουστες ελλαδίτικες μέρες με θέα τον κήπο τους. Έχει ησυχία και μπορείτε να μιλήσετε άνετα με την παρέα σας. Ενώ, αν έχετε παιδιά είναι πολύ καλή επιλογή για να παίξουν. Έχει καθαρό αέρα, ένα από τα πλεονεκτήματα των περιοχών αυτών.

Φυσικά, μπορείτε να ανακαλύψετε προσφορές για μπαρ, εστιατόρια, και άλλα τύπου lifestyle στη σελίδα του Mall μας. Εκεί μπορείτε να κάνετε και τα ψώνια σας, ενώ στη σελίδα Shop θα ανακαλύψετε ενδιαφέρουσες sustainable επιλογές ή ακόμα και να πουλήσετε τα δικά σας προϊόντα. Στη σελίδα Stylist, μπορείτε να γίνετε συνδρομητής για να αποκτήσετε ακόμα περισσότερες στυλιστικές συμβουλές ή να μιλήσουμε για όποιο θέμα σας ενδιαφέρει.

Κατηγορίες: Lifestyle

Savvina Zacharaki

Blogger: Hush-Hush is a fashion, beauty and lifestyle magazine with a mall and a shop. Follow to shop the looks, get styling tips and download the app. Join!

Μετάβαση στο περιεχόμενο