Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του ιστότοπου https://hushhushsz.com μπορούν να πληρωθούν με PayPal ή άμεση τραπεζική μεταφορά σε ευρώ.

Όλες οι αγορές σας γίνονται με απόλυτη ασφάλεια χρησιμοποιώντας τεχνολογικά συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου τελευταίας τεχνολογίας και συστήματα κωδικοποίησης (SSL) για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα και στις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας.

Στην πραγματικότητα, όλα τα δεδομένα της πιστωτικής κάρτας αποστέλλονται κατά τη φάση επεξεργασίας της παραγγελίας στο Woocommerce Payments και προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από το σύστημα κρυπτογράφησης δεδομένων SSL (Secure Socket Layer). Αυτά τα δεδομένα δεν είναι προσβάσιμα σε τρίτους.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης που θα περιέχει τον αριθμό παραγγελίας σας και μια περίληψη των αγορών σας. Να θυμάστε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της αποστολής σας από το tracking ID που υπάρχει στην Orders Details Page.