Panettone for Christmas!🤶

Panettone for Christmas!🤶

Αν είναι κάτι που θέλουμε οπωσδήποτε να δοκιμάσουμε τα Χριστούγεννα αυτά είναι πάντα τα Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα. Ανάμεσα τους τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες, αλλά και το πεντανόστιμο panettone! Ένα γλυκό που βγαίνει σε πολλές εκδοχές, με φρουτάκια, με άχνη ζάχαρη, με σοκολάτα και ότι άλλο εμπνέεται ο σεφ. Είναι τόσο αφράτο που μοιάζει σαν να τρώτε αφρό.

Panettone for Christmas!🤶

Εμείς βρήκαμε ένα εξαιρετικής ποιότητας panettone ιταλικής καταγωγής στην Πεύκη, στην οδό Δημοκρατίας 3. Το La Mole είναι μια από τις καλύτερες patisserie σε ιταλικής προέλευσης γλυκά. Έχει από παγωτά μέχρι σχεδόν κάθε ιταλικό ναπολιτάνικο γλυκό. Δοκιμάσαμε panettone, αλλά και tiramisu και έχουμε να σας πούμε ότι λιώνουν στο στόμα. Είναι και η ζύμη και η κρέμα των γλυκών αντίστοιχα τέτοιας ποιότητας που νιώθετε ότι τρώτε το πιο εκλεπτυσμένο γλυκό.

Panettone for Christmas!🤶

Και ο χώρος όμως, του καταστήματος είναι πανέμορφος για να καθήσετε και να φάτε το γλυκό σας. Έχει λίγα μικρά και γλυκά τραπεζάκια για να το απολαύσετε με ηρεμία. Εννοείται ότι μπορείτε να βρείτε στα κουπόνια των προσφορών, καταστήματα, εστιατόρια, patisserie που είναι εγγεγραμμένα για να έχετε έκπτωση. Θα τα βρείτε στη σελίδα Coupons του Hush-Hush. Και για μια ακόμα πιο αξέχαστη εμπειρία περιηγηθείτε στη σελίδα Shop 🏬!

X
Skip to content