Nothing more than Chanel…

Nothing more than Chanel…

Η τελειοποίηση του makeup έρχεται με την πούδρα στο πρόσωπο.. Μια και ειδικά τις ζεστές μέρες του χρόνου, δίνει μια πιο mat όψη στο δέρμα μας. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι tv 📺 personalities έχουν στο δεξί τους χέρι την πούδρα.. Φυσικά, για να την ανανεώνουν κάθε φορά που έχουν break. Πόσο, μάλλον, όταν η πούδρα είναι Chanel και προσδίδει μια διακριτική και εκλεπτυσμένη εμφάνιση στο πρόσωπο μας.

Nothing more than Chanel…

Κι αν αξίζει κάποιο χρώμα από τον οίκο για να επενδύσετε σε αυτό και να διαφοροποιηθείτε από τα τετριμμένα των ροζ και nude αποχρώσεων, αυτό είναι το ροδακινί! Με το “203 Miami Peach”🍑 βερνίκι νυχιών της Chanel και το “03 Cashmere” lipstick της θα έχετε το απόλυτο ροδακινί look 👀 της season! Καλοκαιρινό και ανάρπαστο όσο το ομώνυμο φρούτο!

Nothing more than Chanel…

Η τελευταία πινελιά σε όλο σας το μακιγιάζ, θα δοθεί αδιαμφισβήτητα με το διαχρονικό No 5 άρωμα του οίκου! Αυτό το άρωμα δεν πρέπει να λείπει από το como κανενός θηλυκού. Το κλασάτο άρωμα θα δέσει με την βραδινή σας τουαλέτα. Αλλά θα συμπληρώσει και το υπόλοιπο μακιγιάζ με τα καλλυντικά του οίκου.

*More posts: Nothing more than Chanel…Little about Chanel: Art 🖼 Deco και Coco Chanel

X
Skip to content