Moon Boots for snow ❄️ 👢 🌙 !

Moon Boots for snow ❄️ 👢 🌙 !

Η ανανέωση του στιλ περιλαμβάνει να ξεκολλάμε από πολύ-φορεμένα κομμάτια και να εμπιστευόμαστε νέες δημιουργίες. Για παράδειγμα, οι moon 🌙 boots 👢 ή après-ski ή snow ❄️ boots 🥾 είναι για φέτος το χειμώνα μια από αυτές. Όπως λένε οι μετεωρολόγοι θα έχουμε έναν δύσκολο χειμώνα και οι συγκεκριμένες μπότες είναι ότι πιο ζεστό μπορείτε να φορέσετε. Είναι statement μαζί με την οικολογική τους γούνα και είναι «κλεμμένες» για τις fashionistas από τους σκιέρ. Μαζί και όλα τα υπόλοιπα ρούχα για σκι.

Moon Boots for snow ❄️ 👢 🌙 !

Συνδυάστε τες για ακόμα πιο stylish εμφανίσεις με μαύρο ή άλλου χρώματος ζιβάγκο. Το μαύρο ζιβάγκο που θα δείτε είναι από το brand Amelie’s και είναι ένα από τα πιο staples κομμάτια που πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά, οι διαφορετικές υφές με το faux fur πανωφόρι, τη faux fur λέοναρντ τσάντα και τα δερμάτινα γάντια θα αποτελέσουν ότι πιο fresh μπορείτε να κάνετε. Είναι όλα ζεστά, αλλά και πολύ μοδάτα!

Moon Boots for snow ❄️ 👢 🌙 !

Τέλος, το κολάν είναι ένα κομμάτι που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, απλώς κάθε χρόνο το φοράμε πιο ενημερωμένα. Κάντε το, λοιπόν, όπως η Watford, και φορέστε το με ένα ζιβάγκο ελαφρώς κολλητό για να μοιάζει με catsuit. Φοριέται ακόμα και με maxi φορέματα από πάνω. Θα βρείτε αυτά κι άλλα πολλά στη σελίδα Coupons του Hush-Hush και στη σελίδα του Shop!

X
Skip to content