Το σημερινό μας θέμα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς θα αποτελέσει την πρώτη συνεντευξη του Hush-Hush. Μάλιστα, είναι από ένα εξαιρετικά καλό και αυτοδημιούργητο συγκρότημα με τρομερές προοπτικές. Άκουσα ένα κομμάτι τους και είδα το clip, και αυτό ήταν αρκετό για να αποτελέσουν θέμα για το Hush-Hush. Ακούστε την ιστορία τους προσεχτικά και ακολουθήστε τους στις παρακάτω σελίδες τους. Οφείλουμε να πούμε πόσο συνεργασιμοι και ευγενικοί στάθηκαν, καθώς στο τέλος μας ευχαρίστησαν για αυτήν την συνεργασία!

1. Πώς ξεκίνησαν οι Μisty Route και ποιά είναι η εξέλιξη τους μέχρι σήμερα; 

Οι Misty Route ξεκίνησαν το 2019 από τον Λευτέρη Σαατσάκη στην κιθαρα και στη φωνη, τον Αρμάντο Κονόμη στο μπάσο και τον Κώστα Μπακόπουλο στα τύμπανα. Μέσα απ’ τις πρώτες πρόβες δημιουργήθηκαν τα πρώτα 3 κομμάτια. Αυτά κυκλοφόρησαν διαδικτυακά σε μορφή demo τον Ιανουάριο του 2020. Η μπάντα έκανε μερικά live και μπήκε κατευθείαν στο στούντιο γράφοντας το 1ο full-length άλμπουμ της με τίτλο “Without A Trace”, το οποίο κυκλοφόρησε στο τέλος του 2021. Το άλμπουμ γράφτηκε στα 9800 Studios με τον Αντώνη Κοντόζογλου στην ηχοληψία και τη μίξη, ενώ το mastering επιμελήθηκε ο Göran Finnberg από τη Σουηδία, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με μπάντες μεγαθήρια του χώρου, όπως Opeth, In Flames, Meshuggah, Arch Enemy, Soilwork, Hammerfall, Dark Tranquility και άλλες. Αυτή τη στιγμή η μπάντα βρίσκεται στην διαδικασία δημιουργίας νέων κομματιών και ευελπιστούμε μέχρι το τέλος του 2022 να έχει κυκλοφορήσει την νέα της δουλειά. 

2. Μπορεί κάποιος να επιβιώσει μόνο από την μουσική στην Ελλάδα του σήμερα; 

Γενικότερα πολλοί είναι αυτοί που μπορούν να επιβιώσουν εδώ στην Ελλάδα από την μουσική, αλλά η νοοτροπία και η αντίληψη στην ελληνική κοινωνία είναι τέτοια που δεν επιτρέπει σε μπάντες σαν εμάς να επιβιώσουμε από αυτήν. Άρα αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι τα μέλη σχημάτων σαν το δικό μας θα πρέπει να εργάζονται σε άλλους χώρους για να μπορούν απλά να κάνουν αυτό που αγαπάνε. Ίσως αυτό να τους κάνει και πιο αυθεντικούς. 

3. Από που μπορούμε να προμηθευτούμε αυτή σας την δουλειά; 

Εν έτει 2022 με το Internet μοναδικό μας σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια, σας παραθέτουμε τα παρακάτω links, στα οποία μπορείτε να ακούσετε δωρεάν και εάν θέλετε να αγοράσετε τη δουλεία μας, όπως επίσης και να ενημερωθείτε για επερχόμενα live και video μας. 

HyperFollow: https://distrokid.com/hyperfollow/mistyroute/without-a-trace

Facebook: www.facebook.com/MistyRoute

Instagram: www.instagram.com/mistyroute

YouTube: www.youtube.com/c/mistyroute

SoundCloud: www.soundcloud.com/misty-route

Bandcamp: https://mistyroute.bandcamp.com/album/without-a-trace 

4. Τι να περιμένουμε στο μέλλον από εσάς; 

Ελπίζουμε ότι θα είναι τέτοιες οι συνθήκες που να μπορούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν δυναμική την παρουσία μας στον χώρο με περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις. Eίτε μόνοι μας, είτε σε συνεργασία με άλλες μπάντες.

5. Κλείστε όπως εσείς επιθυμείτε την συνέντευξη… 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Hush-Hush και την Σαββίνα Ζαχαράκη για τη συνέντευξη!

*Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε την ενότητα Mall και την Shop!

Categories: Lifestyle

ceafcbafeea?s=&#;d=identicon&#;r=g

Savvina Zacharaki

Blogger: Hush-Hush is a fashion, beauty and lifestyle magazine with a mall and a shop. Follow to shop the looks, get styling tips and download the app. Join!