Micro skirt and shirt

Micro skirt and shirt

Ο συνδυασμός της μίνι φούστας και του ανδρογύνου πουκάμισου εξέλεξε την παράσταση και έγινε viral στο show της Miu Miu. Φυσικά, και είναι ένας συνδυασμός αρκετά εκκεντρικός με τις micro skirts να μην μπορούν να φορεθούν από όλες μας. Παρόλα αυτά, εμείς εδώ εμπνευσμένες από το show επιχειρήσαμε το δικό μας συνδυασμό. Δείτε προσεχτικά τα κομμάτια ένα προς ένα για να το πετύχετε:

Micro skirt and shirt

Mini Skirt με ένα Twist-Micro skirt and shirt

Η wrap mini skirt, δηλαδή η φούστα που δένει με μια τσαχπινιά στη μέση είναι αυτή που έχει γίνει viral και είναι απίστευτα θηλυκή και κομψή. Επιλέξτε την σε μπεζ χρώμα και καλοκαιρινό δέρμα ή ύφασμα, ενώ μπορείτε να την φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εδώ: Georgia P.

Light Blue Oversized Shirt

Το χαλαρό ανδρόγυνο preppy γαλάζιο πουκάμισο είναι το απόλυτο top για να φορέσετε με μια τέτοια φούστα. Εδώ: Austin Reed

Wrap ή Strappy Μαύρα Σανδάλια

Θεωρούνται ότι ανήκουν στην κατηγορία barely there, καθώς έχουν πολυ λεπτά λουράκια. Τα προτείνουν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας με όλα τα outfits. Ειδικά με τις wrap φούστες θεωρούνται must try συνδυασμός. Αν είναι lolipop και μαύρα, τοτε έχετε πετύχει το καλυτερο αποτέλεσμα. Εδώ: Simple Characters

Κοιτάξτε προσφορές και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets, ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustsinable προϊόντα. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση. Θυμηθείτε να γίνετε συνδρομητής στη σελίδα Stylist, για να μαθαίνετε ακόμα περισσότερα νέα του Hush-Hush!

X
Skip to content