Mascara’s and Glitter ✨!!

Mascara’s and Glitter ✨!!

Τι χαρά έχουμε όλες όταν μας έρχονται καινούργια beauty products. Και χαιρόμαστε ειδικά με αυτά γιατί outfit χωρίς μακιγιάζ και χωρίς hairstyle δε γίνεται. Εννοείται και χωρίς nails 💅🏼, τα οποία σας υπόσχομαι ότι θα κάνουν δυναμικό comeback. Όπως θα έχετε καταλάβει θα μιλήσουμε για κάποια αγαπημένα μας makeup 💄 products αυτή τη φορά. Έτσι, αποφασίσαμε, να δούμε μαζί μερικά Nyx προϊόντα ένα προς ένα:

Mascara’s and Glitter ✨!!

Glitter ✨ Lip Gloss-Mascara’s and Glitter

Huge τάση τώρα είναι το glitter ✨ και τα sequins στα χείλη, που έχουν κάνει την εμφάνιση τους σε fashion shows. Επιλέξαμε το glitter γιατί μας φαίνεται πιο βολικό και πολύ εντυπωσιακό ταυτόχρονα ενώ είναι και διακριτικό.Το lip gloss NYX Professional Makeup Lip Lingerie εξασφαλίζει στα χείλη σας υπέροχη εμφάνιση. Μπορείτε να το φορέσετε άχρωμο από μόνο του ή με κραγιόν όπως εδώ.

Masacara βλεφαρίδων

Η μάσκαρα μας έκανε πολύ καλή εντύπωση, αφού δεν κολλάει στις βλεφαρίδες και τις κάνει να φαίνονται πυκνές και μακριές. πρόκειται για τη μάσκαρα NYX Professional Makeup Worth The Hype θα αποτελέσει το μυστικό σας όπλο για να μαγνητίσετε το βλέμμα κάθε άντρα.

Mascara φρυδιών -Mascara’s and Glitter

Η επιθυμία σας να αποκτήσετε έντονα και πυκνά φρύδια πραγματοποιείται με την μάσκαρα φρυδιών NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara. Έχει εξαιρετικά χρώματα και τα φρύδια σας θα δείχνουν πυκνά, με χρώμα και με το κατάλληλο σχήμα, αφού τα σταθεροποιεί.

Θα τα βρείτε στο Notino στη σελίδα Coupons του Hush-Hush. Έπειτα μπορείτε να συνεχίσετε αν το επιθυμείτε τα ψώνια σας στη σελίδα Shop.

X
Skip to content