Makeup and Makeup Remover

Makeup and Makeup Remover

Όσο χρειαζόμαστε το μακιγιάζ, αλλο τόσο σημαντικό είναι και το καλό ντεμακιγιάζ. Το πρώτο μας τονώνει πριν βγουμε και το δεύτερο τονώνει το δέρμα μας και το καθαρίζει καλα. Είναι και τα δυο εξίσου σημαντικά. Σήμερα θα δούμε μια από τις τάσεις στο μακιγιάζ, που είναι το μπορντό κραγιόν και την άνοιξη. Και έπειτα, θα δούμε ένα καταπληκτικό προϊόν ντεμακιγιάζ , το micellar water 💦 της Effaclar La Roche Posay.

Makeup and Makeup Remover

Μπορντό Κραγιόν -Makeup

Τα dark lips 👄 ήταν ο πρωταγωνιστής στο Met Gala και απέδειξαν ότι μπορεί να εφαρμοστούν άνετα την άνοιξη. Τονίστε τα χείλη σας με ένα σκούρο βουργουνδί κραγιόν και από πάνω προσθέστε λίγο lip gloss. Ταιριάζει απόλυτα με τα σκουρόχρωμα συνολα της άνοιξης.

Νερό Micellar- Remover

Για να ξεβαφτείτε επενδύστε σε ένα καλό νερό micellar όπως αυτό της Effaclar La Roche Posay. Με έχει αφήσει παρά πολυ ευχαριστημένη γιατί ξεβάφει καταπληκτικά και είναι καταπραϋντικό για την επιδερμίδα. Πρώτον, φροντίζει τα σημάδια καθώς έχει anti imperfections παράγοντες και ταυτόχρονα αφήνει μια τρομερή αίσθηση στο δέρμα αφου το ενυδατώνει. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για τις μέρες που βιάζεστε να ξεβαφτείτε ή για μικρές διορθώσεις τοπικά. Ακόμα, όμως, κι αν το χρησιμοποιείται τακτικά είναι καταπληκτικό προϊόν και θα κάνει καλό στο δέρμα σας.

Επισκεφτείτε: Mall, Shop, Stylist!

X
Skip to content