Make it Boho with love ❤️!Valentines Day is coming 🥰!

The story of boho (1990-2011)

Έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο post Fashion στα ‘80’s και μετά! – Οι δεκαετίες των designers 👨‍🎨 ! – Searching for something exciting and new! για το boho chic και vintage. Πιο αναλυτικά, μερικοί boho designers 👨‍🎨 είναι οι Matthew Williamson, με τα σχέδια του από πεταλούδες και Alice Temperley, με τα εκκεντρικά φορέματα της. Ως ξαδερφάκι του grunge, το boho παίρνει στοιχεία από αυτό. Συγκεκριμένα, το grunge γίνεται από high-street, high-fashion με τον Αμερικανό Perry Ellis, κεντρικό σχεδιαστή sportswear του είδους και μοντέλο του την Christy Turlington. Τα street-models του boho στυλ συνδύαζαν second-hand με ακριβά ρούχα σχεδιαστών. Τα folklore μαζί με τα χειροποίητα στοιχεία κυριαρχούν.

Ένα μεγάλο κίνημα των celebrities αποστασιοποιούνται από την λάμψη του Hollywood για χάρη της αυθεντικότητας. Παράδειγμα αποτελεί η Winona Ryder που εμφανίζεται ως ένα κορίτσι της φάρμας με το αντίστοιχο look 👀. Σε μια υπερκαταναλωτική εποχή, δίνεται έμφαση στο sustainability. Για παράδειγμα, ο σχεδιαστής Gary Harvey δημιουργεί ένα φόρεμα από ανακυκλώσιμα υλικά. Το στυλ της Sienna Miller γίνεται αντικείμενο σχολιασμού, ενώ περιλαμβάνει πολλά από τα προαναφερθέντα στοιχεία. Άλλη μια celebrity υιοθετεί το bohemian chic και μάλιστα στο γάμο της με τον rock κιθαρίστα Jamie Hince. Δεν είναι άλλη από την Kate Moss, που φόρεσε σχέδιο του John Galliano. Τέλος, το μοντέλο Alessandra Ambrosio ακολουθεί ένα χίπικο και festival mania lifestyle.

Right now

Αυτή τη σεζόν, αναφέρθηκε καθαρά στο boho στοιχείο, ο οίκος Dior. Όπως βλέπετε στις photo, boho στοιχεία αποτελούν το πανωφόρι, οι μακριές κάλτσες και η ζώνη με το διπλό λουράκι. Συγκεκριμένα, ενθουσιάστηκα με τα χρώματα του πανωφοριού και το πόσο με κολακεύει, ενώ το σχέδιο της ζώνης με αυτήν την αγκράφα και το διπλό λουράκι είναι του ενθουσιασμού. Οι κάλτσες δίνουν extra στυλ, όγκο και ζεστασιά, ενώ προσαρμόζονται σε όποιο μήκος του ποδιού θέλετε. Δε θα σας αφήσω, όμως, έτσι! Θα τα βρείτε κι εσείς στα brand Boho70 (πανωφόρι, κάλτσες) και Chickgal (ζώνη). Απλώς, πατήστε το link για να βρεθείτε στη σελίδα Ambassadorship & Discount Coupons του Hush-Hush, όπου υπάρχουν τα εκπτωτικά κουπόνια 💘 και το website των brands.

Accessories with the OOTD

Για τα γυαλιά ηλίου από την Greek Glasses σας έχω ξαναμιλήσει σε προηγούμενο post Corduroy: Haven’t you tried this unique tailoring yet?. Το sleek necklace που βλέπετε στη photo είναι στο ιδανικό μήκος και μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλά ακόμα κολιέ σε σειρές. Είναι faux bijoux, αυτό, όμως δεν τα κάνει λιγότερο σημαντικά από τα αληθινά. Όπως, άλλωστε, υποστήριζε σθεναρά η Coco Chanel, τα faux bijoux είναι η «λιγότερο επιδεικτική και προκλητική» μορφή των αληθινών κοσμημάτων. Θα τα βρείτε στο brand Youtaas. Και τα δυο αυτά brand υπάρχουν στη στήλη Ambassadorship & Discount Coupons του Hush-Hush με το εκπτωτικό κουπόνι 💖 τους και το website τους.

Slowly welcome 🙏 Valentines Day

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει! Όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, όλες οι γιορτές μας ανεβάζουν το ηθικό. Επιπλέον, μας τονίζουν το λόγο που τις γιορτάζουμε. Επομένως, επικεντρωθείτε σε οτιδήποτε κόκκινο ❗️και με καρδιά 💔 για να γιορτάσετε μαζί με τον αγαπημένο σας. Τα σκουλαρίκια, λοιπόν, είναι από το brand AddisonCole, ενώ τα δαχτυλίδια από το brand La Venne. Θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, δηλαδή εκπτωτικά κουπόνια ❣️ και websites of brands στην κατηγορία Ambassadorship & Discount Coupons του Hush-Hush.

X
Skip to content