Like a Rock Star 💫! Ready to ride his motorcycle?

Από έξω προς τα μέσα..

Και bomber και capitone? Πόσο vogue μπορείτε να γίνετε πια! Είναι crop και νεανικό όσο δεν πάει αυτό το jacket 🧥! Κλειστό ή ανοιχτό, όπως και να το φορέσετε θα νιώθετε like 👍 a rock 🪨 star 💫! Δημιουργείτε ένα casual look 👀 που απέχει πολύ από το boring και το καθιερωμένο. Αν είστε στο fan club του casual, τότε αυτό θεωρείται ένα από τα πιο απαραίτητα κομμάτια για φέτος. Αλλά όπως όλα δείχνουν και για αρκετά από τα επόμενα χρόνια.

Και χωρίς καμία αμφιβολία, σας προτείνουμε το brand από το οποίο μπορείτε να το βρείτε σε εκπληκτική τιμή 🤩! Κι όλα αυτά, εξαιτίας του Hush-Hush! Είναι το brand Espadra, που εμπιστευόμαστε με τυφλά μάτια όσων αφορά στα designs του καθώς είναι so in! Εννοείται ότι θα βρείτε το εκπτωτικό κουπόνι 💖 για το brand στη στήλη Ambassadorship & Discount Coupons του Hush-Hush 💘! Το link https://espadra.com, σας συνδέει στον ιστότοπο του brand για να περιηγηθείτε ανεξέλεγκτα 😉!

Κι από πάνω, τι?

Ένα τοπάκι σε απλή γραμμή με ωραίο print που αναδεικνύει το πάνω μέρος του σώματος είναι πάντα απαραίτητο για ένα dressing room. Σας βγάζει από την άβολη θέση να πρέπει να ψάχνετε τι θα φορέσετε μια μέρα που θέλετε να είστε πιο rock 🪨 και cool 😎. Το Le Radiant Co, είναι το brand που σφύζει από τέτοιες επιλογές! Και δε μιλάω για τις τιμές, γιατί αν τις μάθετε από μένα, μάλλον θα μείνετε δύσπιστοι. Πρέπει να τις δείτε από μόνοι σας στη κατηγορία Ambassadorship & Discount Coupons του Hush-Hush 💘. Εκεί, ως γνωστόν, θα βρείτε και το εκπτωτικό κουπόνι 💖 και το link https://leradiantco.com που οδηγεί στο επίσημο website της εταιρείας.

Αποκλείεται το κάτω μέρος να μείνει κενό!

Το υπόλοιπο OOTD αποτέλεσαν ένα baggy, crop και imitation leather παντελόνι μαζί με chunky boots 👢 με τακούνι. Έχουμε ξαναμιλήσει γι’αυτό σε προηγούμενα post και γνωρίζουμε τη σημαντικότητα τους. Δεν έχουμε ξαναδεί τα διχτυωτά καλτσάκια! Ο ναι! Είναι μεγάλη τάση τα καλτσάκια σε δίχτυ, με σχέδια, με neon χρώμα κ.τ.λ! Τολμήστε τα και να φαίνονται! Θα αλλάξουν όλο το στιλ σας! Αν επιθυμείτε να μάθετε τα brands από όπου είναι το υπόλοιπο outfit, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το Hush-Hush στο Instagram https://www.instagram.com/hushhush.sz/!

Ότι λάμπει, δεν είναι χρυσός, λένε..

Like a Rock Star 💫 και στα κοσμήματα! Ένα δαχτυλίδι snake 🐍 σε χρυσό με μαύρες πέτρες ενισχύει τη rock 🪨 πλευρά που επιδεικνύεται στο outfit. Ιδιαίτερο, δυναμικό αλλά και very fashionable σχέδιο, είναι δεδομένο ότι θα σας συναρπάσει. Αυτό για την αριστερή πλευρά.. Για το δεξί χέρι επιλέχθηκε ένα ακόμα δαχτυλίδι σε ένα κλασικό σχέδιο, χρυσό με μια μαύρη τετράγωνη μεγάλη πέτρα στο κέντρο. Είναι ένα σχέδιο που μπορεί να έχει η ο παππούς σας, οι γονείς σας, ακόμα κι εσείς.

Αλλά ότι είναι χρυσός, σίγουρα λάμπει, λέει το Hush-Hush!

Στις κάτω φωτογραφίες θα δείτε και το βραχιόλι που είναι συνυφασμένο με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Έχει δυο καρδιές, η μια χρυσή, μεγάλη και η άλλη ασημένια με το logo “I love ❤️ you”! Και ναι, μια και η γιορτή αυτή που τόσο λατρεύουμε πλησιάζει, καιρός είναι να μας κάνουν δώρο κάτι τέτοιο ή να το δωρίσουμε εμείς οι ίδιες στον εαυτό μας! Άλλωστε, δεν είναι απαραίτητο τα heart 💜 κοσμήματα να φοριούνται μόνο εκείνη τη μέρα, αλλά και όλες τις υπόλοιπες του χρόνου.

Όλα αυτά τα υπέροχα κοσμήματα, που είναι και ενημερωμένα και έχουν φινέτσα-βασικά στοιχεία για τη μόδα των κοσμημάτων- είναι από το brand Freya Treasures. Είναι ένα καινούριο brand συνεργασίας με τόσο δελεαστικά κομμάτια που δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Το ίδιο θα πάθετε κι εσείς αν επισκεφτείτε τη σελίδα Ambassadorship & Discount Coupons του Hush-Hush 💘. Για οτιδήποτε χρειαστείτε χρησιμοποιείστε το εκπτωτικό κουπόνι 💖 και το link που οδηγεί στο brand. Be Like a Rock Star 💫!

X
Skip to content