Hall: Make it minimal!

Hall: Make it minimal!

Η minimal εκδοχή του interior design έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, κι όχι άδικα! Είναι ένας πολύ εκλεπτυσμένος τρόπος να διακοσμήσουμε και να επιπλώσουμε το σπίτι μας. Ενώ παράλληλα είναι και οικονομικός, καθώς απαιτεί να αφαιρείς από το συνολικό decor παρά να προσθέτεις. Ανήκετε στην κατηγορία που σας αρέσουν πολλά στοιχεία από πολλούς ρυθμούς διακόσμησης? Τότε δεν έχετε παρά να προσαρμόσετε αυτά τα στοιχεία σύμφωνα με το γούστο σας.

Ένας πολύ εύκολος τρόπος είναι να αγοράσετε παλιά έπιπλα αντίκες που είναι πάντα classy! Αλλά ταυτόχρονα αποτελούν και μια οικονομική λύση. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως έχουν. Ή να τα αναπαλαιώσετε με τη βοήθεια του ειδικού, αλλάζοντας τους χρώμα και στυλ τους. Η παρουσία παραθύρων στο χώρο σας αποτελεί βασικό πλεονέκτημα, καθώς δίνει φως στο χώρο σας. Αλλά, ταυτόχρονα λαμβάνει και το ρόλο ενός πίνακα που θα μπορούσατε να έχετε.

Hall: Make it minimal!

Αν, όμως, θέλετε να έχετε και πίνακες, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε μερικούς από αυτούς που το θέμα τους ταιριάζει σε hall σπιτιού. Όπως, για παράδειγμα, σπίτια μεγαλουπόλεων και αστικών περιοχών. Ενώ, αν έχετε επιπλέον χώρο που δεν θέλετε να αφήσετε κενό, μια tapisserie με floral μοτίβο μπορεί να το καλύψει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!

Το μόνο που μένει είναι ένα γυάλινο κηροπήγιο, για να μην αφήσετε το έπιπλο του hall σας άδειο, αλλά και για να φωτίσετε το χώρο σας όταν θα καλείτε τους φίλους σας για να συγκεντρωθείτε στο σπίτι. Έτσι, δημιουργείτε ατμόσφαιρα για να υποδεχθείτε την παρέα σας στο χώρο σας και μάλιστα κερδίζετε τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή, μια και το hall βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού.

*Δείτε επίσης: Room Tour

X
Skip to content