Gold with Total White!

Gold with Total White

Αν κάτι λάμπει αυτό είναι ο χρυσός! Δε μπορεί, λοιπόν, ένα total white σύνολο να συνδυαστεί με κάτι λιγότερο από κοσμήματα με χρυσό χρώμα! Γι’αυτό έχουν φροντίσει οι εταιρείες Naeyd και Vonachi, που τα κοσμήματα τους λάμπουν σαν θησαυρός!

Η Naeyd ιδρύθηκε με πάθος για όσους αναζητούν την ευχαρίστηση, για τους περιπετειώδεις και για όσους δε σταματούν να ψάχνουν μέχρι να βρουν αυτό που επιθυμούν! Εμπνευστείτε, λοιπόν, από τη φιλοσοφία τους με μια απλή περιήγηση στο site της εταιρείας https://naeyd.com/?toolbar=EiHzo9fakn5s&ref=EiHzo9fakn5s και χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό “Hush-Hush” ✨ θα έχετε σε όλες σας τις αγορές 50% 💓 έκπτωση!

Gold with Total White

Και ο θησαυρός συνεχίζεται με τη Vonachi! Τρία βραχιόλια, το καθένα μελετημένο και ξεχωριστό, αλλά ταυτόχρονα τόσο ταιριαστό το ένα με το άλλο. Ένα που προσομοιάζει τα φύλλα ενός λουλουδιού, ένα με σχέδιο πλεξούδα και τελείωμα σε συμπαγή κύκλο και ένα απλό με παρόμοιο τελείωμα. Διαλέξτε ότι σας αρέσει στο site https://vonachi.co/ της εταιρείας και με τον εκπτωτικό κωδικό VONHUSH ✨ θα έχετε 60% έκπτωση 💓!

*More posts: OOTD inspired from “La Belle Époque era & The Jazz Age”!, Spring OOTD with useful key 🔑 pieces to discuss!, Blue, baby blue and white: Colors and clothes to wear during these days!

X
Skip to content