From Winter to Spring

From Winter to Spring

Σήμερα σε αντίθεση με αλλες φορές θα ξεκινήσουμε από την τσάντα. Αν θεωρήσουμε it bags 💼 όλες τις τάσεις στις τσάντες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, τότε αυτή που θα δείτε ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Τα ‘90s έχουν μπει στη ζωή μας δυναμικά, κι έτσι οι bold ορθογώνιες τσάντες που φορούσαν τότε είναι must-have. Φορέστε τις με μονόχρωμα σύνολα για να αρχίσετε να δίνετε λίγη ένταση στο χειμώνα που τον ακολουθεί η άνοιξη. Η τσάντα εδώ είναι πορτοκαλί ‘90s handbag 👝 Prada.

From Winter to Spring

Καθώς μιλάμε για μεταβατικό στυλ, το slip dress 👗και η slip skirt δεν μπορούν να λείπουν από τα OOTDs μας. Ένας κλασικός μεταβατικός συνδυασμός, λοιπόν, είναι η slip skirt με φούτερ ή πουλόβερ σε oversized γραμμή. Το πουλόβερ εδώ είναι Toi & Moi και η μεταξωτή φούστα είναι Angelos Frentzos. Τα παπούτσια που μπορείτε να επιλέξετε τώρα είναι γόβες, loafers, Mary Janes, sneakers, μπαλαρίνες. Εμείς επιλέξαμε Mary Janes με bell heels σε μια platform εκδοχή και την προτείνουμε και σε εσάς.

From Winter to Spring

Και επειδή ο βασιλιάς της άνοιξης είναι το layering, δείτε πως μπορείτε να μεταμορφώσετε απλά ένα απλό σύνολο. Απλώς, προσθέστε ένα Cardigan μαρινιέρα στην πλάτη σας και κάντε ένα layering κάθε άλλο παρά boring. Συνδυάζεται με φούστες και παντελόνια και είναι το τέλειο go to outfit για αυτήν την εποχή. Εδώ θα δείτε μια μάλλινη μαρινιέρα Luca D’altieri. Επίσης, δε χρειάζεστε καν πανωφόρι.

Φυσικά, μπορείτε να βρείτε όσα σας αναφέραμε στα καταστήματα που υπάρχουν στην ενότητα Mall! Μπορείτε να συνεχίστε τα sustainable ψώνια σας στην ενότητα Shop. Κι αν γίνετε συνδρομητής στη σελίδα Stylist θα σας κάνουμε να χαρείτε με ακόμα περισσότερα θέματα που σας αφορούν.

X
Skip to content