French Choice Perfume

French Choice Perfume

Όταν το δοκίμασα πρώτη φορά, ένιωσα ότι αυτό το άρωμα ανέδειξε εμένα και το outfit μου. Μου θύμισε ότι έχει κάτι πικάντικο μέσα σαν πιπέρι. Παρόλα αυτά, το άρωμα του οίκου Chloe, Nomade, είναι ξυλώδες και floral. Μάλλον, το πικάντικο προήλθε από αυτήν την μυρωδιά του ξύλου που εμπεριέχει. Άρεσε σε όσους το μύρισαν και θα έλεγα ότι τόνισε τη θηλυκή μου πλευρά ακόμα περισσότερο, ενώ παρέα με τα ρόυχα μου φάνηκε να είναι ο ιδανικός συνδυασμός.

French Choice Perfume

Πάντως ταίριαξε απόλυτα και στο δέρμα μου. Είμαι σίγουρη πως αν το δοκιμάσετε θα ταιριάζει και στο δικό σας δέρμα. Άλλωστε, όλες γνωρίζουμε πως ο οίκος Chloe έχει μερικά από τα πιο σικ και ελαφριά αρώματα που δεν κουράζουν τον συνομιλητή μας. Νομίζω ότι ίσως είναι από τα πιο δημοφιλή. Μια Γαλλίδα είναι σίγουρο ότι έχει στη συλλογή της ένα από τα αρώματα του οίκου.

Αν είστε λάτρης κι εσείς της Chloe και γενικότερα των αρωμάτων.. Τότε θα τα βρείτε στο brand Parfimo, αλλά μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα καταστήματα που υπάρχουν στη σελίδα Mall. Συνεχίστε με τα sustainable ψώνια σας στο Shop, ενώ για συμβουλές styling κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας αν γίνετε συνδρομητής στη σελίδα Stylist.

X
Skip to content