Για όσους βρίσκονται ακόμα στα ελληνικά νησιά, είστε από τους τυχερούς που απολαμβάνετε ακόμα τον καλοκαιρινό καιρό του φθινοπώρου. Μπορεί να είναι φθινόπωρο, αλλά ο υδράργυρος χτυπάει ακόμα τριανταπεντάρια. Γι’αυτό, και το θέμα μας σήμερα είναι romantic floral prints σε top και bold patterns σε flared pants. Συγκεκριμένα, θα δείτε δυο outfits, γιατί οι διακοπές το επέβαλλαν να είμαστε αρκετά έξω.

Floral prints and bold patterns for the island!

Το πρώτο είναι με flared pants σε 100% viscose ύφασμα και bold patterns με χρώματα όπως το πορτοκαλί, το βαθύ φούξια, το μαύρο και το μπεζ. Συνδυάστηκε με μαύρο top με βολάν Zara. Σε ένα από τα χρώματα του παντελονιού είναι και η τσάντα, το πορτοκαλί από την AishaSecrets (Coupons). Ενώ τα υποδήματα επιλέχθηκαν σε μορφή platform-εσπαντρίγιες για άνεση στο πλακόστρωτο του νησιού από το brand SimpleCharachter.

Το δεύτερο είναι με ένα romantic floral top με ροζ mini λουλουδάκια με πράσινα φύλλα. Και το παντελόνι και το μπλουζάκι είναι από το brand ChiarraBoutique. Το cropped top συνδυάστηκε με τη jean φούστα από τη Zehevia (Coupons) και τα mules με chunky τακούνι από τη Shein. Η τσάντα είναι Zara και την είδαμε ξανά εδώ:Baby blue and green: Analogous color blocking and uncommon designs!.

Κατηγορίες: Fashion

Savvina Zacharaki

Blogger: Hush-Hush is a fashion, beauty and lifestyle magazine with a mall and a shop. Follow to shop the looks, get styling tips and download the app. Join!

Μετάβαση στο περιεχόμενο