Extra volume comes back!

Extra volume comes back!

Με το ροζ να αποτελεί ένα από τα βασικά χρώματα για τη φθινοπωρινή season, μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς! Καθώς είναι ένα χρώμα που ταιριάζει με πολλά άλλα χρώματα. Κι επειδή, το ελληνικό καλοκαίρι συνεχίζεται, ακόμα και το Σεπτέμβριο... Ένα ροζ shorts 🩳 εξυπηρετεί πάρα πολύ φορώντας το με πέδιλο ή με γόβες, αν ζείτε σε πιο δροσερές περιοχές.

Extra volume comes back!

Ένα ακόμα στοιχείο που έχει κυριαρχήσει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας είναι ο όγκος στους ώμους, στις μπλούζες, στα πανωφόρια, στα φορέματα, θηλυκός, ή ακόμα και extreme όγκος! Αυτό το στοιχείο διάλεξα για το μπλουζάκι που βλέπετε στη photo από την εταιρεία At Boujees την οποία μπορείτε να επισκεφτείτε στο site της https://atboujees.com/?toolbar=EiHzo9fakn5s και να έχετε 15% 💓 έκπτωση σε όλες σας τις αγορές με τον κωδικό Hush-Hush ✨!

Extra volume comes back!

Αξίζει να σημειώσετε ότι η ποιότητα της μπλούζας είναι εξαιρετική καθώς το 95% της αποτελείται από γνήσιο cotton!

*See also: Spring OOTD with useful key 🔑 pieces to discuss!, OOTD inspired from “La Belle Époque era & The Jazz Age”!, All in one outfit! Stripes, high-waisted zip-culotte, leather jacket 🧥 and ear 👂 climbers 🧗‍♂️ !, Home 🏡 Outfit με leggings, poncho και UGG!

X
Skip to content