Το magazine λατρεύει τα gadgets! Καθόλου άδικα, αφού αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του lifestyle και του στιλ μας. Είναι χρήσιμα, διευκολύνουν τη ζωή μας και ταυτόχρονα μας κρατούν ενήμερους για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Είναι γεγονός ότι πρέπει να μένουμε πάντα updated όσων αφορά στην τεχνολογία, καθώς είναι το νέο αλφάβητο. Έτσι, λοιπόν, τα EarPods είναι το gadget που θα σας ξετρελάνει!

Είναι like magic 🪄! Μόλις ανοίξετε αυτό το λευκό κουτί, το οποίο φορτίζεται κανονικά όπως κάθε gadget με την υποδοχή που παρά λαμβάνετε, θα ερωτευτείτε το περιεχόμενο. Δυο υπέροχα χρυσά wireless ακουστικά ξεπροβάλλουν και πατώντας το μαγικό κουμπί συνδέονται με το κινητό σας. Ως εκ τούτου, τώρα μπορείτε να ακούτε μουσική αλλά και να συνομιλείτε από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού χωρίς να κρατάτε το κινητό σας.

Πετάξτε, λοιπόν, τα παλιακά ακουστικά σας με το καλώδιο και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη με τα wireless ακουστικά σας. Που θα τα βρείτε; Στο brand PalmAloha φυσικά. Ανακαλύψτε περισσότερες λεπτομέρειες στην κατηγορία Ambassadorship (https://hushhushsz.com/ambassadorship/) του Hush-Hush ✨, όπου θα βρείτε και το εκπτωτικό κουπόνι 💕( https://palmaloha.com/?toolbar=EiHzo9fakn5s&ref=EiHzo9fakn5s) για να αγοράσετε ότι θέλετε! Τα EarPods είναι το gadget που θα σας ξετρελάνει, με απόλυτη σιγουριά!

Νομίζετε ότι δεν σας είναι απαραίτητα? Ξανασκεφτείτε το! Εκτός του ότι είναι χρήσιμα και διευκολύνουν τη ζωή μας, όπως προαναφέρθηκε, είναι και fashinable. Αποτελούν, δε, ένα τέλειο δώρο, αφού είναι κάτι που ο παραλήπτης του μπορεί να μην έχει σκεφτεί να το αγοράσει ή να το θεωρεί λεπτομέρεια. Δεν είναι ωραίο, λοιπόν, να του το προσφέρετε εσείς?

Κατηγορίες: Lifestyle

Savvina Zacharaki

Blogger: Hush-Hush is a fashion, beauty and lifestyle magazine with a mall and a shop. Follow to shop the looks, get styling tips and download the app. Join!

Μετάβαση στο περιεχόμενο