Diamonds 💎 are forever!

Diamonds 💎 are forever!

Χριστούγεννα και το μακιγιάζ μας δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο λαμπερό από αυτά στο φεστιβάλ των Καννών. Αυτοκόλλητα, sequins, διαμάντια και λαμπερές πέτρες μπορούν να κοσμούν τα μάτια αλλά και τα χείλη. Κι όμως, και στα χείλη. Ακούγεται λίγο άβολο, αλλά μπορείτε να υποστηρίξετε και το glitter! Είναι ότι πιο μοδάτο μπορείτε να υιοθετήσετε τώρα και η καλύτερη περίοδος για να το υποστηρίξετε.

Diamonds 💎 are forever!

Όπως βλέπετε στις photo, εμείς αυτό κάναμε στα μάτια. Θα σας πούμε και πως να πετύχετε ακριβώς το ίδιο. Αρχικά, κάντε ένα καλό contouring και concealing σε όλο το πρόσωπο και τοποθετήστε το foundation καλά. Έπειτα, με τα ειδικά διαμαντάκια που κολλάνε σαν αυτοκόλλητα στα μάτια, φτιάξτε μια γραμμή eyeliner cat-eye 🐱, όπως την θέλετε. Στο τέλος, μην ξεχάσετε να βάψετε τα χείλη σε nude αποχρώσεις.

Diamonds 💎 are forever!

Δεν βρίσκετε τέτοια αυτοκόλλητα; Είναι απλό πλέον, αφού το Hush-Hush σας έχει τη λύση. Το brand AliExpress ανάμεσα στα εκατοντάδες προϊόντα του, δεν θα μπορούσε να παραλείψει κι αυτό. Εκεί θα βρίσκετε πάντα αυτό που ψάχνετε και δεν βρίσκετε! Εννοείται ότι υπάρχει στην κατηγορία Coupons του Hush-Hush και για να συνεχίσετε την καλύτερη εμπειρία επισκεφτείτε το Shop μας!

X
Skip to content