High: Coffee ☕️ at High

High: Coffee ☕️ at ~

Ήλιος, όμορφα φυτά και καθαρός αέρας είναι μερικά από τα βασικά που μπορεί να απολαύσει κανείς στην Ελλάδα. Ιδιαίτερα στην Κηφισιά, ο καθαρός αέρας σε συνδυασμό με τα Café και τα brands με ρούχα και πολλά άλλα σε κάνουν να μη θες να φύγεις από εκεί. Έτσι, καθώς κάνετε τη βόλτα σας και έχει περάσει η ώρα, θα επιθυμήσετε να κάτσετε για έναν καφέ στο High.

High: Coffee ☕️ at ~

Αυτό το καφέ βρίσκεται σε ένα σημείο ακριβώς πάνω σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Κηφισιάς. Είναι ένας χώρος με πολύ πράσινο και διάφορα brands ένδυσης τριγύρω. Ωραίος χώρος, καλή παρέα και πολλά brands είναι το τρίπτυχο της απόλαυσης κάθε κοριτσιού και όχι μόνο!

*See also: Sweet 😋 & Coffee ☕️ at Black Duck 🦆, Coffee ☕️ at Best Friends!, White Spoon: Coffee ☕️ at White Spoon 🥄!, Sixteen: Coffee ☕️ at Sixteen!, Coffee at Anafiotika, a place near Acropolis!, Coffee Choices: Cappuccino at Paul’s!, Take Away Coffee: The only and best choice these days!, Couleur Locale: Το Café-bar με θέα στην Ακρόπολη!, Kera of Heraklion Crete: A mountain village with wonderful view!, Ue: Ue is the place to eat when you visit North Attica!

X
Skip to content