Γνωρίζατε ότι το animal 🦒 print αποτέλεσε ένδειξη πλούτου, αισθησιασμού και status ήδη από το δέκατο όγδοο αιώνα? Μέχρι το 1950, που ήρθε ο Christian Dior και η εμμονή του για το leopard 🐆. Έκανε το leopard 🐆, statement για κάθε θηλυκό που αυτοπροσδιορίζεται ως όμορφο και chic. Λίγο αργότερα, το 1960, το print αποκτά χρώμα και γίνεται πιο εξωτικό, ενώ, το 1970 γίνεται punk, rock 🪨 και pop 🥤 . Τελικά, το 1980, προστίθενται στο print και η zebra 🦓 και το φίδι. Οι σχεδιαστές Dominico Dolce & Stefano Gabbana κάνουν το print υπογραφή τους, καθώς και αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας πολλών celebrities. Ειδικά στα Coats, το print, γράφει ιστορία.

Coats ΚΑΙ PRINT..

Και ερχόμαστε στο σήμερα, την εποχή του οπτικού χάους. Οι πρωταγωνίστριες του 2020, θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά φορώντας το print με ένα t-shirt ή με τζιν για ένα πιο casual look ή με έντονα χρώματα όπως το φωτεινό φούξια, που αντικαθιστά το πιο κλασικό κόκκινο, για τις πιο τολμηρές. Εναλλακτικά, το print μπορεί να φορεθεί και με άλλο print ή με πουά ή ακόμα και με ρίγες! Με τι παπούτσια? Από ankle boots μέχρι και sneakers.. Γενικώς, αφεθείτε και εκφραστείτε ελεύθερα!

Coats ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ..

Πλέον, σχεδόν όλοι οι οίκοι, όπως οι Tom Ford, Givenchy, Rudi Gernreich, Versace, Paco Rabbane και Balenciaga έχουν σίγουρα και μία αύρα από ζούγκλα στις δημιουργίες τους, με τον τελευταίο να λαμβάνει υπόψη και τη συνείδηση του αγοραστικού κοινού του. Με την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τη θανάτωση ζώων για τη χρήση των δερμάτων τους, οι ακτιβιστές και οι οργανώσεις δικαιωμάτων των ζώων έχουν προωθήσει τη χρήση ενδυμάτων από υφάσματα τυπωμένα με ζωικά μοτίβα και όχι από πραγματικά δέρματα. Γι'αυτό, ψωνίστε άφοβα!

OOTD ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ - Coats: Wear two of them! Warm yourself with style!

Για το συγκεκριμένο post, επιλέχθηκε ένα εσωτερικό πανωφόρι σε μία πιο sleek line, σε print, φυσικά. Το εξωτερικό πανωφόρι είναι ένα λευκό oversized teddy bear coat. Αυτή η επιλογή κάνει πιο συμβατή την εγαρμογή δύο παλτών. Είναι μια πολύ ζεστή επιλογή, που δεν κλέβει από την άνεση σας.

Κατηγορίες: Fashion

Savvina Zacharaki

Blogger: Hush-Hush is a fashion, beauty and lifestyle magazine with a mall and a shop. Follow to shop the looks, get styling tips and download the app. Join!

Μετάβαση στο περιεχόμενο