Ξεφεύγοντας κανείς από τα βόρεια προάστια, μπορεί να βρει απίθανα μέρη με εξαιρετικά στέκια. Ένα από αυτά, είναι και το Παγκράτι, μια από τις ωραιότερες περιοχές της Αθήνας με καταπληκτικά μέρη για να πας. Είναι πλήρως οργανωμένες περιοχές με τα πάντα, από μαγαζιά μέχρι καφετέριες και εστιατόρια. Τυχεροί και όσοι μένουν εκεί που τα σπίτια τους είναι δίπλα σε ένα τόσο ωραίο και οργανωμένο μέρος.

Ενθουσιαστήκαμε με τον καφέ τους, καθώς ήταν πολύ καλής ποιότητας και την ίδια στιγμή εξαιρετικά οικονομικός. Επίσης, ενθουσιαστήκαμε με τη διακόσμηση, η οποία ήταν λίγο rustic, ενώ το όλο κλίμα παρεπέμπει σε λίγο πιο κουλτουριάρικο. Εν τω μεταξύ, είναι πάνω στο δρόμο και μπορείτε να παρατηρείτε την κίνηση ταυτόχρονα.

Αυτά για το μαγαζί, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας βρίσκουμε τα παντα, ακόμα και προσφορές που δίδονται από καταστήματα στο Mall μας. Επισκεφτείτε, λοιπόν, αυτήν την ενότητα και συνεχίστε με το Shop, όπου εκεί θα μπορέσετε να κάνετε αγοραπωλησίες με sustainable χαρακτήρα. Μην ξεχάσετε να γίνετε συνδρομητής στη σελίδα Stylist για περισσότερες στιλιστικές συμβουλές από εμάς.

Κατηγορίες: Lifestyle

Savvina Zacharaki

Blogger: Hush-Hush is a fashion, beauty and lifestyle magazine with a mall and a shop. Follow to shop the looks, get styling tips and download the app. Join!

Μετάβαση στο περιεχόμενο