CatWoman Beauty Look

CatWoman Beauty Look

Είδαμε το outfit της CatWoman στο χθεσινό post CatWoman. Σε αυτό έχω να προσθέσω ότι οι κρίκοι είναι από το πολυαγαπημένο brand στην Κηφισιά PetradiOro. Είναι ασημί και ατσάλι υπό αλλεργικό με επιχρύσωση σε ένα all time classic σχέδιο που θα σας μείνει. Σήμερα, βέβαια, θα δούμε και το beauty look της CatWoman. Όπως καταλαβαίνετε, οτιδήποτε έχει cat 🐱 μέσα είναι αρμονικό με την ενδυμασία μας.

Επομένως, σε ότι αφορά το μακιγιάζ, σχεδιάσαμε μια κλασική cateye γραμμή. Φυσικά, για το υπόλοιπο μακιγιάζ δεν θα ξεχάσετε το concealing και το contouring για να δείχνετε αλαβάστρινη. Και εννοείται, πως εμπνευσμένες από την ταινία, το μόνο χρώμα που φορούσε η CatWoman στα χείλη είναι το γνήσιο κόκκινο. Άλλωστε, ήταν μια σέξυ γυναίκα γάτα..Μιαααρρ..

CatWoman Beauty Look

Όσο για τα μαλλιά, ένα απλό ίσιο μαλλί, είναι το ιδανικό. Έχετε δει ποτέ τις γάτες να αλλάζουν τρίχωμα; Όχι! Άρα, το φυσικό ίσιο είναι ότι χρειάζεστε για να αποκαλεστείτε γυναίκα γάτα. Δεν είναι πολύ fun 🤩 οι απόκριες; Και επειδή δε θα σας αφήναμε έτσι, μπορείτε να βρείτε από προϊόντα περιποίησης μέχρι προϊόντα για τα μαλλιά ακόμα και επαγγελματικά στο Mall μας (π.χ. BeQweenPro) . Κι αν είστε και much much sustainable επισκεφτείτε το Shop μας για να αγοράσετε, αλλά και να πουλήσετε τα δικά σας vintage είδη.

X
Skip to content