Ancient Fashion Part #5

Το κείμενο που ακολουθεί υπαγορεύεται στο αντίστοιχο Podcast μέσω της εφαρμογής Spotify. Με την ιστορία της μόδας μαθαίνουμε μαζί αξιόλογα γεγονότα για το πως ντύνονταν παλαιότερα. Αυτό μας βοηθά στο Styling!

Ancient Fashion Part #5

Προϊστορικά, σε κάποια μέρη του αρχαίου κόσμου, όπου οι άνδρες ήταν στρατιώτες, φορούσαν ειδικές στολές πολέμου. Αυτές ήταν ανάλογες της οικονομικής τους κατάστασης. Σκοπός ήταν, με αυτές τις στολές, να προστατευτούν και να επιδείξουν ανδρεία.

Το υλικό των στολών ήταν συνήθως από μέταλλο, δέρμα και λινό. Οι Κέλτες φορούσαν πουκάμισα από αλυσίδα, ενώ οι Σπαρτιάτες κόκκινες κάπες. Αντίθετα, οι Αιγύπτιοι φορούσαν πούπουλα ως σύμβολο υπέρ τους από τους θεούς. Οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι φορούσαν κράνος και τον θώρακα για να τους προστατεύουν από τα πυρά.

Ancient Fashion Part #5

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets, ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall (e.g. Attica) μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustsinable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια. Θυμηθείτε να γίνετε συνδρομητής στη σελίδα Stylist, για να μαθαίνετε ακόμα περισσότερα νέα του Hush-Hush!

Κατηγορίες: Lifestyle

Savvina Zacharaki

Blogger: Hush-Hush is a fashion, beauty and lifestyle magazine with a mall and a shop. Follow to shop the looks, get styling tips and download the app. Join!

Μετάβαση στο περιεχόμενο