Ancient Fashion Part #3

Ancient Fashion Part #3

Το παρακάτω κείμενο υπαγορεύεται στο podcast μέσω της εφαρμογής Spotify.

Ένα ακόμα πολιτιστικό κέντρο εξαιρετικά σημαντικό για την επιρροή του στη μόδα μέχρι σήμερα είναι και ο Μινωικός πολιτισμός. Η επιρροή του είναι τόσο μεγάλη, που έφτασε μέχρι την Αίγυπτο, όλη την αρχαία Ελλάδα, αλλά και πέρα από εκεί.

Τότε, λοιπόν, φορούσαν φούστες, είτε ήταν άντρες, είτε γυναίκες. Η φούστα είχε το ίδιον ότι ήταν σφιγμένη στη μέση. Των αντρών ήταν σαν εσώρουχο, ενώ των γυναικών μακριές σε γραμμή Α. Το μαλλί ήταν το βασικό υλικό των ρούχων τους.

Ancient Fashion Part #3

Τα καπέλα, τα hairstyles και τα διακοσμημένα μανίκια ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά και προσέδιδαν στο σύνολο τον εντυπωσιακό του χαρακτήρα. Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ ήταν κυρίως από χρυσό και θα έλεγε κανείς ότι ήταν αξεπέραστα σε φινέτσα.

Επισκεφτείτε το Mall για να βρείτε από προσφορές μέχρι και καταστήματα με ρούχα, αξεσουάρ, υποδήματα και όλων των ειδών τα προιόντα! Για τις sustainable αγορές σας, αλλά και τις πωλήσεις σας μπορέιτε να δείτε και το Shop μας! Κάντε όλες σας τις αγορές! Επίσης, γίνετε συνδρομητής στη σελίδα Stylist. Εκεί μπορέιτε να συμβουλεύεστε το Hush-Hush για κάθε σας στυλιστική απορία αν σας αρέσουν τα θέματά μας.

X
Skip to content