A Brand New Living Room!

A Brand New Living Room!

Μικρές αλλαγές είναι αυτές που μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο σας ξανά σε καινούργιο! Δείτε και παλιότερα post (Hall: Make it minimal!, Never leave your room without a scented candle 🕯!) για περισσότερες ιδέες! Αν αγαπάτε το παλιό σας σαλόνι αλλά θέλετε να το ανά διαμορφώσετε υπάρχουν τρόποι να το κάνετε πετυχημένα και οικονομικά. Δεν χρειάζεται να αλλάξατε ριζικά τα παλιά σας έπιπλα. Μπορείτε απλά να τα ξανά φτιάξετε με νέο design και να μετατρέψετε τον παλιό σας χώρο σε ένα ολοκαίνουργιο και πανέμορφο living room. Παρακάτω, θα δείτε μερικές ιδέες για να το πετύχετε αυτό.

A Brand New Living Room!

Ένας τρόπος να μεταμορφώσατε το χώρο σας είναι να αλλάξετε θέση στα έπιπλα ή να προσθέσετε/αφαιρέσετε άλλα. Με λίγη βοήθεια από την ειδικό διακοσμήτρια ή από περιοδικά ή ακόμα κι από βιβλία θα γίνετε experts στη διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου. Μπορείτε επίσης να κάνετε μικρές αλλαγές. Για παράδειγμα, αν δεν θέλετε να αλλάξετε όλο το σαλόνι, μπορείτε να αγοράσετε απλά ένα καινούργιο τραπεζάκι.

A Brand New Living Room!

Ένας άλλος τρόπος να κάνετε ανακαίνιση στο σαλόνι σας είναι να αλλάξετε το ύφασμα του καναπέ ή της πολυθρόνας σας. Κι όμως, ένα νέο ύφασμα θα φαίνεται σαν να αγοράσατε καινούργια έπιπλα! Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε κάτι καθόλου πολυέξοδο όπως τα μαξιλάρια για τον καναπέ σας. Άλλωστε, με τη χρήση χρειάζονται συχνά αλλαγές. Τέλος, μερικά ασημικά ή κρυστάλλινα αντικείμενα για το τραπεζάκι σας που έχετε καλά κρυμμένα θα αναδιαμορφώσουν το χώρο που κάθεστε τον περισσότερο καιρό της ημέρας.

X
Skip to content