Posted on

Fringe Bangs and Red Nails

Fringe Bangs and Red Nails

Drape Bangs – Fringe Bangs and Red Nails

Ας πούμε ότι θέλετε να αφήσετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν ενώ τα έχετε κουρέψει σε αφέλειες. Τι τέλεια ιδέα! Αντίθετα από ότι πιστεύετε δε χρειάζεται να κουρεύεστε κάθε λίγο και λιγάκι για να διατηρείται τις αφέλειες. Αντιθέτως, τα drape bangs ήρθαν για να μείνουν, καθώς είναι το τελειότερο κούρεμα που μπορεί να επιτευχθεί αν αφήσετε τα μαλλιά σας απλώς να μακρύνουν. Ουσιαστικά, πρόκειται, για τις αφέλειες σας που έχουν μακρύνει και σχηματίζουν φράτζες στα δυο σημεία του προσώπου. Είναι ιδανικό κούρεμα για σπαστά μαλλιά, όπως εδώ.

Fringe Bangs and Red Nails

Red Nails

Ένα ακόμα beauty style που οφείλουμε να τονίσουμε ότι εξακολουθεί και αυτή τη σεζόν να αποτελεί κλασική επιλογή είναι το απόλυτο κόκκινο χρώμα στα νύχια. Πέρα από τα bolds, τα nudes, και τα pastels, το κόκκινο χρώμα αποτελεί μια διαχρονική επιλογή στα νύχια χειμώνα και καλοκαίρι.

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets, ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall (e.g. Attica) μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustsinable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια. Θυμηθείτε να γίνετε συνδρομητής στη σελίδα Stylist, για να μαθαίνετε ακόμα περισσότερα νέα του Hush-Hush!

Posted on

One idea not to wear jeans

Cargo Playsuit

One idea not to wear jeans

Το τζιν είναι η πιο εύκολη λύση όταν θελουμε να ντυθούμε, ειδικά για αυτή τη σεζόν. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που μόνο να τα υποτιμήσουμε δεν μπορούμε. Στις περιπτώσεις που θελουμε να πετύχουμε μια αλλαγή και να ξεφύγουμε από το καθιερωμένο μας τζιν, αυτά τα κομμάτια είναι όλη ιδανικότερη λύση. Είναι δροσερά και ευκολοφόρετα! Ένα τέτοιο κομμάτι είναι και το cargo play suit. Εδώ: AliExpress

Earthy Tones

One idea not to wear jeans

Το συνδυάσαμε με mules στην ίδια απόχρωση για ένα γήινο look. Mules και cargo play suit είναι ο απόλυτος συνδυασμός για τις πρωινές σας εμφανίσεις. Οι γήινες αποχρώσεις είναι πάντα στη σφαίρα του κλασικού και έτσι ένα statement piece, όπως το cargo playsuit μπορεί να κορυφωθεί σε cream ή sand απόχρωση όπως εδώ. Όσα πιο πολλά αξεσουάρ κρατάμε σε αυτήν την απόχρωση, τόσο πιο άρτιο είναι το σύνολο μας. Ταυτόχρονα, είναι ένα σύνολο που μπορούμε να ετοιμάσουμε σε μόλις πέντε λεπτά.

Barely there mules and the bag

One idea not to wear jeans

Όσων αφορά στα mules, ανήκουν στην κατηγορία barely there, καθώς είναι τόσο διακριτικά σε σχέδιο, αλλά και χρώμα. Τα nudes ή τα διάφανα ή τα extra thin straps είναι το απόλυτο trend των it girls 👧 φέτος. Είναι λεπτεπίλεπτα με extra feminine dose και μπορούν να φορεθούν και στα office looks. Η τσάντα είναι ένα κλασικό σχέδιο που θα είναι πρωταγωνιστής όσα χρόνια κι αν περάσουν. Την επιλέξαμε σε μαύρο χρώμα. Εδώ: AliExpress και Ligglo.

Κοιτάξτε προσφορές και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets, ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall (e.g. Rich Girl Budoir) μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustsinable προϊόντα. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση. Θυμηθείτε να γίνετε συνδρομητής στη σελίδα Stylist, για να μαθαίνετε ακόμα περισσότερα νέα του Hush-Hush!

Posted on

Vertical Ironing: A practical solution

Vertical Ironing: A practical solution

Σκεφτείτε όλες εκείνες τις μέρες που πιάνετε κάτι από τη ντουλάπα σας και είναι τσαλακωμένο, αλλά βιάζεστε να φύγετε. Πόσο βολικό είναι να ανοίγετε τη σιδερώστρα και να σιδερώνετε κανονικά το ρούχο σας; Καθόλου! Αντιθέτως, αν είχατε ένα μίνι σίδερο για κάθετο σιδέρωμα που είναι μόλις έτοιμο σε 30 δευτερόλεπτα και σε πέντε μόλις λεπτά σας έχει φρεσκάρει το ρούχο που πρόκειται να φορέσετε; Τι θα λέγατε τότε; Εξυπηρετεί πολύ και στις περιπτώσεις που δε χρειάζεται ιδιαίτερο σιδέρωμα κάποιο ρούχο, αλλά και στα ταξίδια.

Vertical Ironing: A practical solution

Ο λόγος για το ατμοσίδερο Solac που παρουσιάζεται στη φωτογραφία. Έχει βάση που κλειδώνει για να σταθεροποιείται το σίδερο χωρίς να χρειάζεστε σιδερώστρα. Το γεμίζετε με απιονισμένο νερό με ένα κανατάκι που σας έρχεται μαζί και έχει τρεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας και ατμού για κάθε ύφασμα. Αρκεί να διαβάσετε τις οδηγίες γιατί κάποια υφάσματα θέλουν χρήση από μακριά του ατμοσίδερου. Μαζί με αυτό σας φέρνουν επίσης μια βούρτσα για τα ρούχα και ένα εξάρτημα που είναι μόνο για τη χρήση ατμού και μπορείτε να το ακουμπάτε στα ευαίσθητα υφάσματα. Το πήραμε από το Buldoza.

Vertical Ironing: A practical solution

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets, ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall (e.g. Clickareto) μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustsinable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια. Θυμηθείτε να γίνετε συνδρομητής στη σελίδα Stylist, για να μαθαίνετε ακόμα περισσότερα νέα του Hush-Hush!