Posted on

Vertical Ironing: A practical solution

Vertical Ironing: A practical solution

Σκεφτείτε όλες εκείνες τις μέρες που πιάνετε κάτι από τη ντουλάπα σας και είναι τσαλακωμένο, αλλά βιάζεστε να φύγετε. Πόσο βολικό είναι να ανοίγετε τη σιδερώστρα και να σιδερώνετε κανονικά το ρούχο σας; Καθόλου! Αντιθέτως, αν είχατε ένα μίνι σίδερο για κάθετο σιδέρωμα που είναι μόλις έτοιμο σε 30 δευτερόλεπτα και σε πέντε μόλις λεπτά σας έχει φρεσκάρει το ρούχο που πρόκειται να φορέσετε; Τι θα λέγατε τότε; Εξυπηρετεί πολύ και στις περιπτώσεις που δε χρειάζεται ιδιαίτερο σιδέρωμα κάποιο ρούχο, αλλά και στα ταξίδια.

Vertical Ironing: A practical solution

Ο λόγος για το ατμοσίδερο Solac που παρουσιάζεται στη φωτογραφία. Έχει βάση που κλειδώνει για να σταθεροποιείται το σίδερο χωρίς να χρειάζεστε σιδερώστρα. Το γεμίζετε με απιονισμένο νερό με ένα κανατάκι που σας έρχεται μαζί και έχει τρεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας και ατμού για κάθε ύφασμα. Αρκεί να διαβάσετε τις οδηγίες γιατί κάποια υφάσματα θέλουν χρήση από μακριά του ατμοσίδερου. Μαζί με αυτό σας φέρνουν επίσης μια βούρτσα για τα ρούχα και ένα εξάρτημα που είναι μόνο για τη χρήση ατμού και μπορείτε να το ακουμπάτε στα ευαίσθητα υφάσματα. Το πήραμε από το Buldoza.

Vertical Ironing: A practical solution

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets, ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall (e.g. Clickareto) μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustsinable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια. Θυμηθείτε να γίνετε συνδρομητής στη σελίδα Stylist, για να μαθαίνετε ακόμα περισσότερα νέα του Hush-Hush!

Posted on

Spiky Bun: The new hair trend

Spiky Bun: The new hair trend

Πρόκειται για το χτένισμα της δεκαετίας 2000, το οποίο έχει επανέλθει και είναι μεγάλη τάση. Είναι, ουσιαστικά, μαλλιά πιασμένα κότσο, απλώς είναι τοποθετημένα σε μορφή καρφιού, δηλαδή αρκετά μυτερά. Τα θετικά του είναι ότι είναι πολύ happy 😃 και ταυτόχρονα είναι το πλέον εύκολο χτένισμα για να κάνει κανείς. Στο βιντεάκι που ακολουθεί θα δείτε ακριβώς πως να το πετύχετε, αλλά θα σας το περιγράψουμε και στο κείμενο.

Spiky Bun: The new hair trend

Αρχικά, θα χρειαστείτε μόνο ένα καλοφτιαγμένο κλάμερ. Εμείς επιλέξαμε ένα χρυσό. Έπειτα, εφόσον έχετε χτενισμένα μαλλιά, πιάστε τα σε ένα χαμηλό ponytail με τα χέρια σας και στρέψετε τα ώστε να λεπτύνουν και να μπορείτε να τα ανασηκώσετε. Σηκώστε τα πάνω και πιάστε τα ψηλά με το κλάμερ, έτσι ώστε οι άκρες να είναι spiky! Τόσο απλό! Μην μου πείτε πως δεν το έχετε για να το κάνετε μόνες στο σπίτι;

Spiky Bun: The new hair trend

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets, ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall (e.g. Attica) μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustsinable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια. Θυμηθείτε να γίνετε συνδρομητής στη σελίδα Stylist, για να μαθαίνετε ακόμα περισσότερα νέα του Hush-Hush!

Posted on

Harem Pants and how to style them

Harem Pants and how to style them

Συνεχώς αναζητούμε παντελόνια που να είναι comfy πέρα από τα τζιν. Αγαπάμε τα τζιν και φέτος είναι τα αγαπημένα μας, αλλά πάντα θα θέλαμε μια αλλαγή. Μια από αυτές τις αλλαγές είναι και τα παντελόνια harem, δηλαδή αυτά που μοιάζουν με εκείνα που φορούν στο χαρέμι 😆. Είναι ιδανικά για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και συνδυάζονται άνετα με τα tank tops που είναι trending now. Ας δούμε αναλυτικά πως μπορείτε να τα φορέσετε:

Harem Pants and how to style them

Harem Pants

Είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις για το 2022 καλοκαίρι αλλά και χειμώνα. Ακολουθήστε την και δε θα χάσετε, καθώς είναι πολύ κολακευτικά. Συνδυάζονται άριστα με tank top 🔝 και γενικά είναι ρούχα με χαλαρή γραμμή στα οποία πρέπει να επενδύουμε για effortless chic εμφανίσεις. Εδώ: Modivo

Tank Top

Ένα από τα items που πρέπει να αποκτήσετε για να κάνετε upgrade στην γκαρνταρόμπα σας και αποτελεί modern basic είναι το tank top. Φοριέται με τα πάντα, από τζιν μέχρι και φούστες σατέν. Εδώ: Lesco

Butterfly 🦋 Γυαλιά

Είναι η celebrity approved τάση που μπορεί να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σας. Την έχει υιοθετήσει το απόλυτο style icon, η Kendal Jenner, και γενικά η ρετρό τάσεις είναι πολύ up to date. Εδώ: AliExpress

Πορτοκαλί στοιχεία

Το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο. Επιλέξτε το σε τσάντα, αλλά ακόμα και μακιγιάζ. Είναι bold και αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά color trends της εποχής μας.

Κρίκοι

Σε χρυσό και medium μέγεθος, οι κρίκοι είναι απαραίτητοι για κάθε συλλογή. Ένα ζευγάρι κρίκοι και το αγαπημένο σας wide leg 🦵 denim και θα είστε πάντα στυλάτες. Εδώ: Petradioro

Κοιτάξτε προσφορές και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets, ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall (e.g. Rich Girl Budoir) μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustsinable προϊόντα. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση. Θυμηθείτε να γίνετε συνδρομητής στη σελίδα Stylist, για να μαθαίνετε ακόμα περισσότερα νέα του Hush-Hush!