3 σειρές του Netflix που θα σας καθηλώσουν!

Όλη αυτήν την περίοδο που είμαστε σε εγκλεισμό ψάχνουμε διαρκώς τρόπους για να περνάμε τη μέρα μας ευχάριστα. Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο πολύ λατρεύουμε τις ταινίες και τις σειρές και τη ζεστή συντροφιά που μας κρατάνε τις χουχουλιάρικες βραδιές μας. Τι θα λέγατε, λοιπόν, για τηλεμαραθώνιο με Netflix? Δεν είναι 1, ούτε 2, αλλά 3 οι σειρές του Netflix που θα σας καθηλώσουν! Όλοι μιλάνε για αυτές τις 3 σειρές του Netflix! Δείτε ποιες είναι:

1. The crown 👑 : 1η σειρά του Netflix

Όλη η ιστορία του στέμματος της Αγγλίας από την Βασίλισσα Elizabeth μέχρι και την πριγκίπισσα Diana. Μια τεράστια παραγωγή με καταπληκτικές ερμηνείες που έχει καθηλώσει τον πλανήτη. Βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και απαντάει σε πολλά ερωτήματα σε σχέση με το παλάτι. (IMDB: https://www.imdb.com/title/tt4786824/)

2. Bridgeton 💃🏻: 2η σειρά του Netflix

Έρωτας και πάθος διαδραματίζονται στην ταινία υπό το πρίσμα της οικογένειας Bridgerton. Αναφέρεται στην εποχή μεταξύ 1700 και 1800 (γεωργιανή εποχή και συγκεκριμένα περίοδος αντιβασιλείας). Άλλη μια σειρά από τις πιο πολυσυζητημένες! (IMDB: https://www.imdb.com/title/tt8740790/)

3. Anne with an “e”: 3η σειρά του Netflix

Μια σειρά τρυφερή, συγκινητική και με βαθύτερα νοήματα που επίσης αξίζει να δείτε είναι η «Anne with an “e”». Περιγράφει τη ζωή ενός ορφανού κοριτσιού στα τέλη του 19ου αιώνα. Είναι μια μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος L.M. Montgomery. (IMDB: https://www.imdb.com/title/tt5421602/)

X
Skip to content