Βάλτε το ρομαντισμό στο στιλ σας με τούλι!

Είναι, άραγε, το τούλι, ένα στοιχείο που χρησιμοποιείται μόνο στην πιο ρομαντική στιγμή της ζωής μια γυναίκας, το γάμο; Οι τούλινες φούστες mini ή maxi ή medi είναι design πολλών σχεδιαστών μόδας και όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, κι ας μην βρίσκεστε στο γάμο σας. Για να το πετύχουμε αυτό μπορούμε να «κατεβάσουμε» τη φούστα με κομμάτια τα οποία είναι πιο casual.

Στο συγκεκριμένο σύνολο, αυτό επιτεύχθηκε με δερμάτινες boots 👢 με τετράγωνο τακούνι και μύτη, ενώ σαν top χρησιμοποιήθηκε ένα leather πουκάμισο. Τα στοιχεία αυτά είναι πιο rock και επομένως κάνουν το σύνολο λιγότερο ρομαντικό, ενώ οι τετραγωνισμένες φόρμες των παπουτσιών δίνουν μια πιο δυναμική και casual εικόνα, με αποτέλεσμα το σύνολο να μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το leather jacket 🧥 και η τσάντα με τις μεταλλικές αλυσίδες συμπληρώνουν τη φιλοσοφία του συνόλου.

Ένας άλλος τρόπος να φορέσετε μια τούλινη medi φούστα, είναι με ένα oversized blazer πάνω από τη φούστα και sneakers 👟. Η φαντασμαγορική φούστα με τα στοιχεία αυτά μετατρέπεται αμέσως σε ένα καθημερινό σύνολο που θα ξετρελάνει κι εσάς και την κόρη σας αλλά και τη μαμά σας. Δεν είναι λίγες οι κυρίες πάσης ηλικίας που επιλέγουν το στιλ τους να είναι πέρα από το συνηθισμένο.

* Το brand από το οποίο είναι η φούστα είναι το brand Avernux, από το οποίο μπορείτε να ψωνίσετε κι εσείς με το εκπτωτικό κουπόνι που υπάρχει στη στήλη Ambassadorship του Hush-Hush ή στα highlights στο IG page 📄 του Hush-Hush!