Ξεκινήστε δυναμικά το χειμώνα σας με winter ❄️ white!

Η season fw σας ρίχνει τη διάθεση; Το κρύο, η μουντάδα και η μη επαφή με τη θάλασσα δε σας ταιριάζουν καθόλου; Γιατί δεν ξεκινάτε τη νέα season με διάθεση και το πιο φωτεινό outfit που μπορείτε να φορέσετε; Τι πιο φωτεινό και ευδιάθετο από ένα full white outfit! Και επειδή λατρεύουμε τα sets, πόσο μάλλον τα knitted, δεν υπάρχει κάτι πιο ασφαλές που θα σας κρατάει ζεστές παντός καιρού.

Set (φούστα, top): At Boujees

Χρυσό Κολιέ: At Boujees

Σκουλαρίκια: Laderia

Δαχτυλίδια: Sphinx Vogue

Τσάντα: Karisland

Παπούτσια: Vestiaire Collective

Γυαλιά: Greek Glasses 👓

Βραχιόλι με πέρλες: Laderia

Το set φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, το πρωί με ένα μαύρο leather jacket 🧥 και μαύρα casual μποτάκια και για τις απογευματινές προς βραδινές ώρες γίνεται η επιτομή της κομψότητας με λευκά leather μποτάκια και ένα γούνινο γιλέκο ή στα μεγάλα κρύα με ένα λευκό teddy παλτό. Μια λεπτομέρεια, που όμως κάνει τη διαφορά, είναι να φορέσετε το γούνινο γιλέκο με μια λευκή ζώνη με αγκράφα (no matter αν είναι silver), κάτι που είδαμε σε πολλά fashion shows οίκων.

Τα κοσμήματα θα ολοκληρώσουν το outfit, καθώς η φινέτσα που του προσδίδουν ξεπερνά κάθε προσδοκία. Εξάλλου, η Leo Mazzotti δεν είναι ένα τυχαίο brand, αντιθέτως, είναι chic και elegant, από τα κοσμήματα μέχρι και το χώρο στον οποίο τα παρουσιάζει (βλ. Instagram-IG page @leo.mazzotti). Δυο βραχιόλια σε δυο χρώματα ροζ και σιέλ με τον ιδιαίτερο κόμπο, χαρακτηριστικός της Leo Mazzotti, φορεμένα πάνω από το top αποτελούν τη νέα τάση στα κοσμήματα. Ιδιαίτερα, τα χρώματα στα κοσμήματα τα έχουν υιοθετήσει top models όπως η Gigi Hadid και top influencers όπως η Chiara Ferragni.

*Τα brands συνεργασίας θα βρείτε αναλυτικά (website και εκπτωτικό κουπόνι) στη στήλη Ambassadorship του Hush-Hush ή στο Instagram hushhush.sz στα highlights για να ψωνίσετε κι εσείς ότι σας αρεσει και μάλιστα με έκπτωση! Φυσικά, μπορείτε να κάνετε και follow στο IG και subscribe στον ιστότοπο για να μην χάνετε κανένα από τα news.

2 Thoughts