Αίγινα: Ένα από τα πιο όμορφα και κοντινά νησιά στην Αθήνα!

Φτάνοντας στο λιμάνι της Αίγινας, το τοπίο που αντικρύζει κανείς είναι μαγευτικό για την απόσταση που έχει διανύσει από την Αθήνα. Ένας μικρός παράδεισος δίπλα στην πρωτεύουσα, με τα κότερα και τα πετρόχτιστα κτίρια του.

Τα πόδια σας ή ακόμα και μια άμαξα για τους πιο ρομαντικούς μπορούν να γίνουν το μέσο μεταφοράς σας και να περιπλανηθείτε στα σοκάκια του όμορφου κέντρου του νησιού και στους κεντρικούς του δρόμους.

Η παραλία της Αιγινίτισσας από ψηλά αποτελεί δέλεαρ για τους επισκέπτες του μέρους, όπως βλέπετε στην παραπάνω photo. Είναι οργανωμένη και έχει κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά.

Η περιοχή της Πέρδικας (πάνω photo) είναι ιδανική για να γευματίσετε πάνω στη θάλασσα με θέα τον Αργοσαρωνικό και αν θέλετε να κάνετε και μια επιπλέον βουτιά ακριβώς δίπλα.

Το iced tea 🍵 σας σε διάφορες γεύσεις μπορείτε να απολαύσετε ακούγοντας τον παφλασμό των κυμάτων στις άνετες ξαπλώστρες του πεντάστερου ξενοδοχείου LaliBan και να βουτήξετε εκεί.

Αν το μετανιώσετε για την επιστροφή έχει καταλύματα χτισμένα από πέτρα στα οποία μπορείτε να μείνετε εκεί. Και μόνο απέξω να τα δει κανείς είναι αρκετό (κάτω photo).

Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε με τα γνήσια φιστίκια Αιγίνης, νοστιμότατο φυστίκοβουτυρο, χαλβαδόπιτες και ότι άλλο σας αρέσει με αυτόν τον ξηρό καρπό, καθώς η Αίγινα φημίζεται για τις φιστικιές της.