3 παραλίες στο Ηράκλειο Κρήτης που αξίζει να επισκεφτείτε!

Θάλασσα, ήλιος, αμμουδιά είναι το θερινό όνειρο για τις διακοπές όλων μας! Το ιδανικό τοπίο για να κολυμπήσεις και να ξαπλώσεις ξέγνοιαστη χωρίς να σε απασχολεί τίποτα. Τα ξεχνάς όλα, τον προϊστάμενο στη δουλειά που ζητάει παραπάνω, τους γονείς που γκρινιάζουν γιατί δε σε βλέπουν αρκετά, τις φίλες σου που θα ήθελαν να πάτε διακοπές μαζί και να αφήσεις το αγόρι σου σπίτι. Ποιο θα ήταν το ιδανικό τοπίο, λοιπόν, για να φιλοξενήσετε τα όνειρα σας στις διακοπές;

1. Παραλία Ληστή

Η πιο γραφική παραλία του νομού Ηρακλείου με καταγάλανα νερά. Αν, μάλιστα, την επισκεφτείτε μία καθημερινή του Ιουλίου, θα είστε εσείς και το αγόρι σας με την παραλία μόνο δική σας.

Παραλία Ληστή

2. Παραλία Λυγαριάς

Αν πάλι προτιμάτε τις οργανωμένες πλαζ με την ξαπλώστρα σας, τη σκιά σας και τον καφέ σας μπορείτε να επιλέξετε την παραλία της Λυγαριάς. Πολύ κοντά στο Ηράκλειο αποτελεί μια ανάσα δροσιάς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Παραλία Λυγαριάς

3. Παραλία Καστρί

Λίγο πιο μακριά, στο νοτιότερο άκρο του Ηρακλείου, βρίσκεται η παραλία Καστρί. Τα πεντακάθαρα νερά της και οι φυσικές σκιές που κάνουν τα αλμυρίκια της θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε από εκεί.

Παραλία Καστρί