Τα 2 πιο μαγικά αρώματα

Συνήθως συνδυάζουμε το κάθε άτομο με το χαρακτηριστικό άρωμά του. Γι’αυτό η επιλογή του αρώματος μπορεί να αποτελέσει ιεροτελεστία για κάθε έναν από εμάς. Αν σκεφτούμε ότι η οσμή είναι μία από τις πέντε αισθήσεις μας τότε θα καταλάβουμε πόσο σημαντική είναι η σωστή επιλογή αρώματος και από πόσες παραμέτρους εξαρτάται. Εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, από την ιδιοσυγκρασία μας, αλλά και από την αισθητική μας!

Αν, λοιπόν, φαντάζεστε τον εαυτό σας να περιπλανιέται ξυπόλυτο σε έναν κήπο γεμάτο από τριαντάφυλλα, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε το Roses της Chloe. Είναι ένα φίνο άρωμα υψηλής αισθητικής σε ένα τέλειο μπουκαλάκι που θα λατρέψετε να κρατήσετε για τη συλλογή αρωμάτων σας στη γωνία εκείνη με τα αρώματα στο μπάνιο σας.

Αν, πάλι, είστε ένα glamorous girl δεν έχετε παρά να επιλέξετε το πιο γλυκό και σαγηνευτικό άρωμα που θα ξετρελάνει το αγόρι σας της Miss Kay. Σύγχρονο και σε οικονομική συσκευασία που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας για να το ανανεώνετε κι έτσι να σας πλησιάζει και να μην ξεκολλάει από πάνω σας!