Χοχλιοί Μπουμπουριστοί

Χοχλιοί Μπουμπουριστοί

Σήμερα θα δούμε μια συνταγή βγαλμένη από τα βάθη της Κρήτης. Είναι gourmet και στη Γαλλία ένα τέτοιο πιάτο μπορεί να κοστίσει πολλά χρήματα. Αυτούς τους χοχλιούς τους βρίσκουμε στην ύπαιθρο και είναι ένα φαγητό με εξαιρετικά μεγάλη θρεπτική αξία. Είναι πεντανόστιμοι! Ας δούμε αναλυτικά τη συνταγή:

Χοχλιοί Μπουμπουριστοί

Καθαρίζουμε τους χοχλιούς πλένοντας τους με νερό. Mε ένα μαχαίρι καθαρίζουμε καλα το όστρακο και αφαιρούμε τη λεπτή μεμβράνη που βρίσκεται στο πρόσωπο του σαλιγκαριού. Σε ένα τηγανι στρώνουμε όλη την επιφάνεια του με αλατι και βάζουμε τα σαλιγκάρια με το ποσωπο τους πάνω στο αλατι ζωντανά. Προσθέτουμε αρκετό λαδι και αρχίζουμε να τα τηγανίζουμε. Μετά από τέσσερα με πέντε λεπτά προσθέτουμε δενδρολίβανο και δυόμιση ποτηράκια της ρακής ξυδι. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέσα στο τηγανι τα σαλιγκάρια και τα βάζουμε σε ανά μπολ και τα σερβίρουμε.

Χοχλιοί Μπουμπουριστοί

Κοιτάξτε προσφορές και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets, ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall (e.g.: Dealsafari)μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustsinable προϊόντα. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση. Θυμηθείτε να γίνετε συνδρομητής στη σελίδα Stylist, για να μαθαίνετε ακόμα περισσότερα νέα του Hush-Hush!

X
Skip to content